Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
aaaaaaaaaaaaaa 2020-08-16, 10:01
No tak... bo jadę główną, to klapki na oczach, bo mam pierwszeństwo. Gdyby myślał podczas jazdy to spokojnie by wyhamował...
Zgłoś
viwaldo 2020-08-16, 10:50 11
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

No tak... bo jadę główną, to klapki na oczach, bo mam pierwszeństwo. Gdyby myślał podczas jazdy to spokojnie by wyhamował...

Czyli według Twojej chorej wykładni kierowca kamaza mógł nie widzieć a osobówka musi widzieć.
Zgłoś
dennissliwa 2020-08-16, 10:51
Tym Kamazem nawet sie nie zatrzymał tylko sp🤬olił, kawał c🤬ja
Zgłoś
Pralpunkt 2020-08-16, 10:55
Dorwał by kierowcę tego kamaza j zapałcił za remont samochodu, chłop by spłacał całe życie jak by mi się coś stało
K🤬siarz j🤬y
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-08-16, 11:04 1
viwaldo napisał/a:

Czyli według Twojej chorej wykładni kierowca kamaza mógł nie widzieć a osobówka musi widzieć.

Nie, wg mojej chorej wykładni, nieważne, że mam pierwszeństwo, ważne, bym uniknął wypadku.
Gdybym kierował się Twoją zdrową wykładnią i uważał, że "ten drugi" ma ustąp i mogę jechać na pewniaka, to dziś bym był po poważnym wypadku, lub nie żył. No ale ja się nie znam...
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2020-08-16, 11:49 11
Stenogram nagrania kamerki z Kamaza na filmiku: "....z prawej leci Łada, z lewej też wolna..."

Pamiętajcie: Kamaz ma w dupie twoje 5 gwiazdek NCAP
Zgłoś
Halman 2020-08-16, 12:00
fiattt napisał/a:

"....z prawej leci Łada, z lewej też wolna..."

uśmiechnąłem się...
Zgłoś
x................9 2020-08-16, 13:30 1

Wyczuwam jednego z tych asów, co sądzą, że jak kierunkowskaz włączą, to daje im to z automatu prawo do zajeżdżania innym drogi.
Już 2 takich policja w moim imieniu wyjaśniała. Wielce zdziwieni byli, że nie tak to działa. Takim osłom prawo jazdy z automatu powinno się zabierać i wysyłać na ponowny egzamin z przepisów ruchu drogowego, skoro nie znają podstaw w dodatku jawnie się do tego przyznając.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-08-16, 13:45
xv89 napisał/a:

Wyczuwam jednego z tych asów....

Czy możesz uściślić w kim wyczuwasz tego asa? We mnie???
Zgłoś
ritu4l 2020-08-16, 14:53 2

(...) to dziś bym był po poważnym wypadku, lub nie żył. No ale ja się nie znam...

Jakbyś nie żył to nikt by takich głupot przynajmniej nie pisał

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-08-16, 15:01
Karmazon napisał/a:

Jakbyś nie żył to nikt by takich głupot przynajmniej nie pisał

Z takim podejściem jest szansa, że niedługo ty przestaniesz głupoty pisać.
Zgłoś
Crisko 2020-08-16, 15:09 2

Z tego co p🤬lisz wynika że jesteś jedną z tych p🤬d jadących 60 na godzinę tam gdzie jest ograniczenie do 100 i hamującą podczas zbliżania się do każdej drogi podporządkowanej. Tacy jak Ty dla dobra ogółu nie powinni poruszać się niczym więcej jak autobusem w roli pasażera.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-08-16, 15:16
UP
P🤬lnij się człowieku w łeb, jak takie poj🤬e wnioski wyciągasz.
Nie nie zwalniam dojeżdżając do podporządkowanej, tylko biorę pod uwagę, że jak tą drogą jedzie inny uczestnik to może mi nie ustąpić i jestem przygotowany do hamowania. I dzięki temu uniknąłem kilku wypadków, w tym jednego prawdopodobnie poważnego w skutkach. I ten kierowca, gdyby miał moje podejście, to zamiast uciekać do rowu spokojnie by wyhamował...
Na szczęście widać, że wielu jest debili uznających, że nie ma potrzeby zachowania ostrożności i jest nadzieja, że kilku z nich trafi na harda. Idealnie, gdybyś był pierwszy...
Zgłoś
ziu 2020-08-16, 15:26
@up
Zgadzam się z tym co piszesz, bo podobnie zachowuję się na drodze.
Problem polega na tym, że w swoim pierwszym poście rzucasz sie do kierowcy jadącego główną drogą zgodnie z przepisami etc, a nie zwracasz uwagi na goscia z kamaza, który ewiedntnie byłby sprawcą wypadku.
To, że ludzie popełniają błędy to rozumiem, ale często ciężarówkami się pchają i wymuszają, bo przecież osobówką się nie wbijesz...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie