co piszą studenci uczelni technicznej zamiast "xd" na końcu śmiesznego zdania?
- "dx"
pozdro dla kumatych...
c🤬j z gifem
Dziwne to zjawisko... W internecie to każdy ma świetną pracę i trzy mieszkania...
sqnk
2014-02-09, 14:16
nie kumam kawalu za ch..ja mozliwe ze dlatego ze mam w cg,,j kaca i wypilem na kaca aa i mam bonbe od nowa
@Kaef P🤬lenie.. jak chcesz to znajdziesz robotę k🤬a, a żeś leń to c🤬j Ci w kask.
b................a
2014-02-09, 14:32
Nike_Gryf napisał/a:
Obrazek O to chodziło ?
bardziej o to:
haahaaa ze niby CALKI i nowa ZMIENNA hue hue hue
podpis użytkownika
Gdyby koza nie skakała.. c🤬je muje dzikie węże i tak zginiecie!
P🤬licie, ja jestem na 3 roku na polibudzie warszawskiej a zap🤬lam robic projekty w autocad mieszkan i daje korki z angielskiego i z matmy. Jak ktoś chce pracowac to zawsze cos znajdzie
B................K
2014-02-09, 14:49
post godny sadistic.pl ! Ach ta ewolucja...
R................o
2014-02-09, 14:58
A weź spier... Jutro mam Egzamin z mechany i będa te dziadostwa....
s................j
2014-02-09, 15:03
Czyli po prostu całkujesz komentarz, czyniąc go jeszcze bardziej poj🤬ym
C................e
2014-02-09, 15:05
Znam gościa co nie skończył gimnazjum, i robi jako mechanik. Robota jest wszędzie, ale trzeba mieć łeb na karku i nie żądać 3k na rękę bo skończyłem studia.
Tak k🤬a, nawet jak będzie pierdyliard inżynierów, bo teraz każdy idzie na politechnikę, to też będzie w c🤬j miejsc pracy. Otrząśnijcie się. Inżynier to pracę znajdzie, ale w końcu skończą się dla Was etaty.
P................o
2014-02-09, 15:12
Siwy233 napisał/a:
Takie p🤬lenie. Nie ważne po jakich studiach i czy w ogóle po studiach. Bez pleców dobrej roboty w Polsce nikt nie zdobędzie
dobra wymówka, żeby się nie uczyć
EdmundKemper napisał/a:
Tak k🤬a, nawet jak będzie pierdyliard inżynierów, bo teraz każdy idzie na politechnikę, to też będzie w c🤬j miejsc pracy. Otrząśnijcie się. Inżynier to pracę znajdzie, ale w końcu skończą się dla Was etaty.
a dla ludzi bez wykształcenia zabraknie łopat.. ;]
Literą d oznacza się pochodne funkcji, tak jakby ktoś pytał.
i................y
2014-02-09, 15:31
Oj, "xd" też się czasem używa. Odwrotnością całki po dx jest całka po xd.
Galian napisał/a:
inżynier pracy nie znajdzie? no chyba Cie poj🤬o kolego
ale on ma racje, tylko po humanie a szczególnie po filozofii możesz liczyć na godną i dobrze płatną pracę!