no i sie pościgali
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:39
Ja nikomu nie życzę, ale ja oglądam wyścigi, tylko ze względu na wypadki.
borisklinga napisał/a:
Gonzo12, amfą sypią
Czystą amfą mogliby co najwyżej polewać. To, co sobie kupiłeś na przerwie pod gimnazjum to siarczan amfetaminy i nim można śmiało sypać, więc bądź precyzyjny, jeśli nadal chcesz być fajny.
Następny, co narkotyki tylko w CSI widział, a specjalista od wszystkiego jak Borewicz w PRLu
@NobliwyWojak Ten proszek to sorbent celulozowy, bardzo dobrze pochłania olej. Taki z ciebie ekspert, że wyprodukowałeś esej na temat piasku.
NobliwyWojak napisał/a:
Czystą amfą mogliby co najwyżej polewać. To, co sobie kupiłeś na przerwie pod gimnazjum to siarczan amfetaminy i nim można śmiało sypać, więc bądź precyzyjny, jeśli nadal chcesz być fajny.
Taaa, a marihuane robi sie z konopii
Circuit Park Zandvoort w Zandvoort w Holandii. Naprawdę fajny tor, co 2 tygodnie jest jakaś konkretna impreza. Polecam Italia Zandvoort- pokaz i wyścigi wszystkich włoskich samochodów - Ferrari, Maseratti, Alfa Romeo, Lamborghini. Za 40 Euro można przejechać się po torze jako pasażer z kierowcą nowym Ferrari a za jedyne 300 Euro można samemu zasiąść za kierownicą takiego auta i pośmigać po torze
info o imprezach na circuit-zandvoort.nl/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie