Kibice Polonii Piła i GKS Wybrzeże, mieli sobie coś do powiedzenia na koniec rundy zasadniczej PLŻ2. Możliwe, że będzie okazja do rewanżu, gdyż obie drużyny, mogą trafić na siebie w fazie Play-oFF
Przez większosc filmu kotłuje się, ale główna akcja od 1:40.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sard
2015-08-24, 20:41
Stado bezmózgich yeti pędzi za mniejszą grupą yeti... czyli dresiarska klasyka.
Ja tam widzę grupę baranów, chcących grzecznie porozmawiać z grupą innych baranów a , że argumentów brak to niszczą stadion. Ale dupeczka przy bandzie o 01:40 całkiem r🤬able. Odległość spora ale fapować można
konto usunięte
2015-08-24, 21:13
"Pożegnanie kibiców z Gdańska" Gdzie ci kibice tu widać same bydło
kasztany biją się z kasztanami bo nie mają nic do roboty
idioci z piłki nie mają co robić to bajzel na żużlu chcą organizować ;(
konto usunięte
2015-08-24, 22:00
pamiętam - to samo sie dzialo w 74 jak byłem na zawodach szachowychw Nowym Targu... brak słów
konto usunięte
2015-08-24, 22:09
Collaaaa napisał/a:
Czy nie można do nich strzelać?
Nie, bo to ponoć są ludzie.
konto usunięte
2015-08-25, 0:04
no ale to przecież żużel, więc o co im chodzi?
Chyba mam problemy ze wzrokiem bo ja widzę tylko zgrabne nogi cheerleaderek.
konto usunięte
2015-08-25, 10:32
Najpierw przyśpiewki, później flagi - widzę, że nawet awantury z fanów piłkarskich ściągnęli
konto usunięte
2015-08-25, 13:10
Widać kibicowanie tego typu to nie jest domena jedynie tej opluwanej piłki noznej, hę?