Angole nabrali se gówna... to sie teraz w nim taplają... I bardzo k🤬a dobrze.jpg

Halman napisał/a:
zróbcie zbiorczy z tym iranem
![]()
Gdzieś widziałem zbiorczy nie wiem czy nie Velture zakładał
podpis użytkownika
Counter-disinformation&DDoS Forces@https://t.me/itarmyofukraine2022
smiali sie ze jak niemiec i rusek maja jakis problem to rozwiazuja go w polsce - teraz ciapy rozwiazuja swoje problemy u nich

Polityka rządu pisiorów dzięki swej nieobliczalności zysków dla potencjalnych śniadych pastowańców taka.mi się podoba. Dzięki temu pojechali dalej w świat.
Jedno słowo, deportacja. Już niedługo u nas będą ukry biegać czarno czerwonymi flagami z bandera w rączce i ze smyczna a na niej Halman ciągnacy im druta

a w Polsce jak w lesie. PISowcy robią co chcą z Polakami, a Polacy nic.
Przeciwnicy kontra zwolennicy reżimu w Iranie
Najśmieszniejsi ci drudzy.

Najśmieszniejsi ci drudzy.
[GeorgeHarvey1] Zrozumcie prostaki, że Iran to nie jest żaden Arab!!
To są Persowie..... najbardziej starożytna cywilizacja świata grubo przed gekami.
To fanatycznie rozumiana religia doprowadziła ich do miejsca w którym teraz jako kraj są.
To są Persowie..... najbardziej starożytna cywilizacja świata grubo przed gekami.
To fanatycznie rozumiana religia doprowadziła ich do miejsca w którym teraz jako kraj są.
Powpuszczali, usocjalizowali wszystkim, głaskali po dupach, a potem dziwota, że skaczą nie u siebie jak małpy.
Żeby nam się k🤬a też kiedyś nie odbiło.
Żeby nam się k🤬a też kiedyś nie odbiło.
podpis użytkownika
Mek
Po c🤬j tam policja jak oni się do niczego nie nadają
- Karol Strasburger
podpis użytkownika
Wchodzi kogut do łazienki a tam zakręcone kurki- Karol Strasburger
Polecam samemu pojechać i zobaczyć UK bo to aż trudne do opisania jak ten kraj zmienił się w ciągu 20 lat - teraz to kalifat brytyjski albo nigeryjski bomboklad
Henryk_Kwinto napisał/a:
[GeorgeHarvey1] Zrozumcie prostaki, że Iran to nie jest żaden Arab!!
a wiecie ze to jest w h🤬j fascynujaca historia
Historia jest zajebista