Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zamieszki w Chile
Salieri16000 • 2019-11-13, 13:09
Chilijski żołnierz wykorzystał 17-letniego studenta jako ludzką tarczę, podczas strzelania gazem łzawiącym, do pobliskich protestujących.

Incydent został sfilmowany podczas protestu w pobliżu komisariatu policji, w mieście Rancagua w prowincji Cachapoal, w środkowej części chilijskiej prowincji O’Higgins.
Zgłoś
DzidaZawodnik 2019-11-13, 13:50 7
Szkoda, że to nie był student prawa i nie postraszył jakimś paragrafem.
Zgłoś
mazga50 2019-11-13, 16:29 4
Wygląda raczej na to, że złapał studenciaka, a że miał jeszcze jeden granat, to go wykorzystał. Po wystrzeleniu granatu wcale się nie zasłaniał tą "ludzką tarczą".
Zgłoś
kaelem 2019-11-13, 16:42 1
Kogo to k🤬a obchodzi, w jakiej prowincji i jakim mieście, podajcie jeszcze kod pocztowy, ja p🤬lę jakaś dziwna moda nastała.
Zgłoś
Salieri16000 2019-11-13, 17:12 11
kaelem napisał/a:

Kogo to k🤬a obchodzi, w jakiej prowincji i jakim mieście, podajcie jeszcze kod pocztowy, ja p🤬lę jakaś dziwna moda nastała.

C🤬j mnie obchodzi, że Ciebie nie obchodzi- są tacy, co chcą wiedzieć więcej niż Ty...
Zgłoś
koras24 2019-11-13, 17:18 3
Nikt mu nie kazał iść na studia!
Zgłoś
kane84 2019-11-13, 17:37
Piwo dla niego, wszyscy mówią, że studenci są bezużyteczni, a tu jednak proszę - jest zastosowabie.
Zgłoś
akuel 2019-11-13, 17:38 2
kaelem napisał/a:

Na fejsie pewno wierzysz we wszystko co widzisz, nie znając źródła...
Zgłoś
McQurwa 2019-11-13, 18:22 3
To nie student! Tylko śmierdzący lewak-wandal

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Mors_Nigra 2019-11-13, 21:07 3
kaelem napisał/a:

Mnie obchodzi, mimo, że 2 sekundy po przeczytaniu nazwy prowincji zapomniałem ją, więc żryj gówno.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
akuel 2019-11-13, 21:34
Mors_Nigra napisał/a:

Mnie obchodzi, mimo, że 2 sekundy po przeczytaniu nazwy prowincji zapomniałem ją, więc żryj gówno.

To się nazywa problem z pamięcią krótkotrwałą...
Zgłoś
Bedejot 2019-11-13, 21:35
Salieri16000 napisał/a:

C🤬j mnie obchodzi, że Ciebie nie obchodzi- są tacy, co chcą wiedzieć więcej niż Ty...

C🤬jowy opis , nie podano o której godzinie miał incydent miejsce.
Zgłoś
skandal 2019-11-13, 21:45 1
kaelem napisał/a:

To że nie masz pojęcia że należy weryfikować przeczytane informacje , nie znaczy iż nie powinno się ich podawać sprawdzeniu.
Czyli jak napiszą że ziemia jest płaska, uznasz to jako prawdę ? Przecież tak napisano!

Ps. Mała podpowiedź dla Ciebie, wszystko co napiszą w internecie powinno być weryfikowane,
Zgłoś
kane84 2019-11-14, 8:18 2
Ostatnio jest moda na sadolu przyp🤬alania się o wszystko. Napis - że jest. Jak jest - za krótki. Za długi. Literówka znaleziona. I wszystko oczywiście w chamski sposób, bo gimbusy weszły na sadola i myślą, że jak tu komuś ciśniesz jak burak, jesteś kimś
Zgłoś
parolpl 2019-11-14, 11:37
Poniekąd ten bóldupiący ma racje. Jakiś czas temu panuje trend w propagandzie by "starsze" filmiki przerabiać jako obecne (na sadolu też się takie pojawiają). Jako że Chile jest ostatnio nielubiane przez pewne kręgi to filmik mógłby być jakimś starym filmikiem z podrzuconym opisem (już sam opis wstawiającego, który zapewne kierował się oryginalnym opisem wprowadza w błąd). O ile miejsce można jakoś jeszcze zweryfikować, to samą akcję już ciężej.
Zgłoś