Angielski na poziomie podstawowym.
a już myślałem że to u nas
podpis użytkownika
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
Konto usunięte
2014-03-10, 2:11
Jak w tym roku nie jebnie 3 wojna to będzie cud.
vass
2014-03-10, 2:33
Za tanią benzynę mają, to protestują
Konto usunięte
2014-03-10, 2:49
Zagrniczni bankierzy kurewski rzad im podsuneli to protestuja. tez powinnismy
@Wojtass84
staaaary zapomnij!
W Polsce nawet, kiedy na jednego obywatela będzie już przypadał jeden urzędnik rypiący go w czoko to nic się nie będzie działo
A c🤬j mnie obchodzi jakiś mało znaczący kraik po drugiej stronie kuli ziemskiej. Zawsze są dwie strony medalu, tak jak na ukrainie. Wszędzie pokazywali jaki to rząd zły, bo strzela do obywateli, a o filmikach z mołotowami w mediach nie bylo nic.
Poza tym mimo że Mariel fajna dupa, gówno jej ten filmik da. Co mam się teraz zesrać, zostawić rodzinę i lecieć do Wenezueli? Kilka baranów wrzuci posta na pejsbuka przez następny tydzień i sprawa ucichnie. Jak z Ukrainą.
Konto usunięte
2014-03-10, 7:24
Zauwazyl ktos pewien schemat? I'm The Ukrainian podobny. Tez jakas dupeczka przemawia z bezpiecznego miejsca na tle protestujacej grupy i domontowane jakies wycinki z tv. Takie gowno bije miliony wyswietlen dziennie i ktos kosi na tym hajc.
Konto usunięte
2014-03-10, 9:36
Piotrek wiem że to czytasz, w srode lecisz, podobno w wenezueli zakapiory mają r🤬ac bladych europejczyków. ale może nie dolecisz bo dreamlinerem....
Konto usunięte
2014-03-10, 9:50
macie lewaki swój wymarzony kraj. Białoruś i wenezuela to kraje socjalistyczne w mentalności jak gospodarce. Tak było się żyło k🤬sy głupie gdybyście zboczeńcy rządzili
Konto usunięte
2014-03-10, 10:23
Czy to czasem nie tam walczy się z kapitalistami i wkłada się wielki wysiłek w rozwój socjalizmu? ;>
Konto usunięte
2014-03-10, 10:38
mamy swoją wenezuele w Europie, na c🤬j nam interesować się tym zaściankowym krajem w ameryce?
następna tępa dz🤬ka p🤬li o pomoc
NieWiemZeWiem napisał/a:
macie lewaki swój wymarzony kraj. Białoruś i wenezuela to kraje socjalistyczne w mentalności jak gospodarce. Tak było się żyło k🤬sy głupie gdybyście zboczeńcy rządzili
Nie jestem socjalistą, ale majaczysz.
Socjalizm prawdziwy, to jest w Szwecji, Norwegii.
A na Białorusi czy Wenezueli to są jakieś wynaturzone systemy, prawie dyktatury.