Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Zamordował rodziców z zimną krwią
konto usunięte • 2014-01-15, 15:24

Policjanci i prokuratorzy z Bielska-Białej ustalają szczegółowe okoliczności z 10.01.2014. Wieczorem w Godziszce (koło Bielska-Białej) odnaleziono zwłoki 58-letniej kobiety i jej 59-letniego męża. Policjanci zatrzymali 30-letniego mężczyznę, podejrzewanego o zabójstwo swojej matki i ojca.
Wczoraj około 22.00 siostra zatrzymanego zadzwoniła na telefon alarmowy informując, że jej brat wszczął awanturę, w czasie której zadał rodzicom śmiertelne ciosy siekierą. Zgłaszająca wspólnie z dwójką swoich dzieci zdołała uciec z mieszkania. Na miejsce natychmiast skierowano policjantów. Mężczyzna w dalszym ciągu przebywał na terenie posesji, groził policjantom. W pewnym momencie usiłował się samookaleczyć, odcinając siekierą lewą dłoń. Szybka i skuteczna interwencja mundurowych doprowadziła do obezwładnienia i zatrzymania sprawcy, który został przewieziony do szpitala. Dzisiaj w godzinach popołudniowych mężczyzna trafił do policyjnego aresztu. Jutro o jego dalszym losie zadecyduje prokuratura i sąd.

Może dla Was drodzy sadole to nic nadzwyczajnego, lecz dla mnie jest to rzecz naprawdę przykra i ... nowa ! w okolicy w której mieszkam nigdy nie słyszałem o tak bestialskim zachowaniu. Podobno koleś miał problemy psychiczne i z narkotykami.

Dla zaciekawionych dodam, że wrzucę jeszcze jednego news'a na temat okolicy mojego zamieszkania.

Pierwszy post, więc panie i Sadole wiecie co z tym zrobić

żródlo kPp Bielsko-Biała
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-01-16, 0:22 1
I dobrze że miał jaja... Pewnie kupa gówna sie nad nim znęcała bo sami gówno osiągnęli i z nudów po dzieciaku jeździli bo mieli niezaspokojone aspiracje względem syna.... Powinien ich żywcem szmaty ze skóry obedrzeć, tak powinni zginąć a nie od siekiery. Stare ścierwo.
Zgłoś
MirekJowisz 2014-01-16, 0:24 6
Zawiasy mu, okolicznością łagodząca jest to, że jest sierotą
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-16, 0:27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-16, 0:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Yattaman 2014-01-16, 0:45
Jednoręki bandyta
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-16, 0:54 5
Zgłoś
bajbajoc 2014-01-16, 2:32
Mam nadzieję, że nie dostanie dużego wyroku, w końcu jest sierotą.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-16, 7:01 1
Zgłoś
wielki sadini 2014-01-16, 7:18
spoko, dostanie max 8 lat (niepoczytalny itd), gorzej jakby nielegalnym paliwem handlował, albo parał się handlem 'pietruszką' to min 10-15 lat by było
Zgłoś
Zimny_browar 2014-01-16, 7:19 2
Raskolnikow mode:on.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-16, 7:57
Zgłoś
Qbiini 2014-01-16, 8:45
Wydaje mnie się że wczoraj coś mi o tym mówiła koleżanka w robocie... Jakiś jej sąsiad czy znajomy czy coś.;P
Zgłoś
danio1991me 2014-01-16, 14:56
osttanio w Bystrej (wioska granicząca z Bielskiem) jakis ciulik zasztyletował babke w biały dzień ^^ ostatnio w naszej okolicy coraz więcej debili
Zgłoś
koobek 2014-01-16, 22:02
skoro okolice Bielska Białej to zarzucę i z mojej miejscowości akcja co prawda sprzed 2 lat ale i tak nie słyszeliście :
Granatem i rewolwerem przywitał pijany 33-letni mężczyzna policjantów, którzy przyjechali na interwencję do jednego z mieszkań w Kętach. Ostatecznie trafił na policyjny dołek.

Wezwanie do mieszkania na IV piętrze bloku na osiedlu Wyszyńskiego dotyczyło awantury domowej. Policjanci sądzili, że to będzie rutynowa interwencja. Do czasu, kiedy w drzwiach mieszkania dostrzegli pijanego mężczyznę, który trzymał w ręce granat. Zagroził detonacją, gdyby mundurowi próbowali go obezwładnić. Wszedł do środka i zamknął za sobą drzwi.

- Policjanci natychmiast ewakuowali mieszkańców sąsiednich mieszkań, powiadomili służby ratunkowe i podjęli rozmowy z mężczyzną. W ich trakcie 33-latek ponownie otworzył drzwi. W rękach miał już nie tylko granat ale i rewolwer - relacjonuje młodszy aspirant Malgorzata Jurecka, rzeczniczka komendanta powiatowego policji w Oświęcimiu.

Rodzice 33-latka, którzy także byli w mieszkaniu przekazali policjantom, że granat jest eksponatem kolekcjonerskim, pozbawiony spłonki i prochu. Policjanci wkrótce obezwładnili mężczyznę. Odebrali mu atrapę granatu i pistolet gazowy, na który nie miał pozwolenia, po czym obezwładnili pijanego awanturnika. Podczas przeszukania mieszkania nie znaleźli już żadnych przedmiotów, mogących zagrozić bezpieczeństwu.

- Sprawca trafił na badania do szpitala, a następnie do oświęcimskiej komendy policji, gdzie osadzono go w pomieszczeniach dla osób zatrzymanych - mówi Małgorzata Jurecka.
Zgłoś
Lord_Rzeźnik 2014-01-17, 1:50
Ładna siekierka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem