Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zamordował rodziców z zimną krwią
w................y • 2014-01-15, 15:24

Policjanci i prokuratorzy z Bielska-Białej ustalają szczegółowe okoliczności z 10.01.2014. Wieczorem w Godziszce (koło Bielska-Białej) odnaleziono zwłoki 58-letniej kobiety i jej 59-letniego męża. Policjanci zatrzymali 30-letniego mężczyznę, podejrzewanego o zabójstwo swojej matki i ojca.
Wczoraj około 22.00 siostra zatrzymanego zadzwoniła na telefon alarmowy informując, że jej brat wszczął awanturę, w czasie której zadał rodzicom śmiertelne ciosy siekierą. Zgłaszająca wspólnie z dwójką swoich dzieci zdołała uciec z mieszkania. Na miejsce natychmiast skierowano policjantów. Mężczyzna w dalszym ciągu przebywał na terenie posesji, groził policjantom. W pewnym momencie usiłował się samookaleczyć, odcinając siekierą lewą dłoń. Szybka i skuteczna interwencja mundurowych doprowadziła do obezwładnienia i zatrzymania sprawcy, który został przewieziony do szpitala. Dzisiaj w godzinach popołudniowych mężczyzna trafił do policyjnego aresztu. Jutro o jego dalszym losie zadecyduje prokuratura i sąd.

Może dla Was drodzy sadole to nic nadzwyczajnego, lecz dla mnie jest to rzecz naprawdę przykra i ... nowa ! w okolicy w której mieszkam nigdy nie słyszałem o tak bestialskim zachowaniu. Podobno koleś miał problemy psychiczne i z narkotykami.

Dla zaciekawionych dodam, że wrzucę jeszcze jednego news'a na temat okolicy mojego zamieszkania.

Pierwszy post, więc panie i Sadole wiecie co z tym zrobić

żródlo kPp Bielsko-Biała
Zgłoś
o................4 2014-01-15, 15:38 13
Podobno co niedziela był w kościele co wyjaśnia problemy psychiczne
Zgłoś
~Imperator 2014-01-15, 16:04 10
Podaj jeszcze adres to przyjedziemy i skopiemy ci dupę na powitanie
Zgłoś
i................y 2014-01-15, 16:28
C🤬j tam z rodzicami, ale że zimną krew też zabił! Powinni palić takich zbrodniarzy. Żeby chociaż tę krew wcześniej ogrzał, sk🤬iel.

Żartuję, też bym zabił swoich rodziców, gdyby mieli zimną krew.
Zgłoś
L................y 2014-01-15, 16:52 1
Zimna krew

Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2014-01-15, 18:15
wujek_jimmy napisał/a:

w okolicy w której mieszkam nigdy nie słyszałem o tak bestialskim zachowaniu.

To ciekawe, bo na okrągło chodzą słuchy o zadupiach wokół miasta.
Czasem w mieście też jest ciekawie: Batman dwa bloki dalej, zrzucenie męża ze schodów parę bloków dalej, rozj🤬y łeb tulipanem dwie klatki dalej i wieeele innych.

podpis użytkownika

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
necrofallus8 2014-01-15, 18:58 7
E tam 17 kilometrów od mojej miejscowości dwóch gości po 20 parę lat rabowali, zabijali a potem gw🤬cili (tak to dobra kolejność) 80 letnie staruszki. To co opisujesz to pikuś...

podpis użytkownika

Non homo,sed vero mentula magna minax.
Zgłoś
K................0 2014-01-15, 21:55 3
Mieszkam niedaleko Bielska i często słyszę o podobnych uczynkach.
Ostatnia akcja jednak była dość efektowna (przez przypadek znalazłem się w jej centrum), mianowicie 3 idiotów w wieku od 21-27 lat pobili i obrabowali 11-letnią dziewczynkę, dwóch udało się złapać jednak ostatni wariat zbiegł do 10pietrowego bloku i groził że skoczy. Oczywiście pełno policji, jakieś poduszki i negocjacje. Okazało się że wszyscy (a może 2 z nich) miało już zawiasy.

W tych rejonach, a tym bardziej w Bielsku-Białej nigdy nie było nudno
Zgłoś
S................u 2014-01-15, 22:48 1
Ja p🤬le. Jeszcze wykolejeńca do szpitala zawieźli, za pieniądze podatnika leczyć -.- Powinni mu kikuta żelaztwem gorącym przypalić i szmatą okręcić, taka pomoc to i tak za dużo.
Zgłoś
Gebofon 2014-01-15, 23:49
Zbrodniczy zbrodniciel, job Twoju mać.

podpis użytkownika

Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Zgłoś
Madroxx 2014-01-15, 23:49
W ten sam dzień, znajomy był na izbie przyjęć bo złamał nogę i się dziwił, że przy szpitalu 5 policyjnych aut stało a na następny dzień się dowiedział o tym gościu
Zgłoś
a................l 2014-01-15, 23:49 12
To wszystko przez to że posiadanie siekiery jest legalne. Gdyby posiadanie siekier było ustawowo zabronione nigdy by do tego nie doszło.
Zgłoś
Seboolek 2014-01-16, 0:02 5
Dostanie 12 lat czy tam 8 i na tym się skonczy. Ostatnio ciągle takie wyroki są za morderstwa wiec w tym wypadku nie będzie inaczej. Biedna ta jego siostra. Wyjdzie pojeb za te kilkanascie lat i może ją skrzywdzić albo jej rodzinę. Normalnie za taki czyn powinna być kara śmierci.
Zgłoś
bartek7498 2014-01-16, 0:06 1
A może ich z drewnem pomylił
Zgłoś
S................a 2014-01-16, 0:21
Widzę, że konkurencja dla Krakowa się robi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie