👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nowynick napisał/a:
ciekawe jak ich tego nauczyli?
Bawili się w 'raz, dwa, trzy Baba Jaga patrzy'.
~Beny napisał/a:
Bawili się w 'raz, dwa, trzy Baba Jaga patrzy'.
raczej w "chcesz żryć to stój nieruchomo" tylko który psi geniusz rozkminił o co temu człowiekowi chodzi zanim padł z głodu i jeszcze podpowiedział pozostałym?

Myslałem ze to przez moment naprawde zamrożone psy. Czasami jak sie do rzeki na wiosne wrzuciło psa i przychodził nawrót zimy to wtedy był zamrozony pies. Czasami takie sopelki znajdowało się na jazach czy małych tamach.
wikipedia napisał/a:
Stójka – wystawianie zwierzyny; pozycja przyjmowana przez psy myśliwskie, przede wszystkim wyżły, wskazująca myśliwemu miejsce, skąd pies wywęszył zwierzę. Podczas wykonywania stójki pies zamiera w bezruchu i najczęściej podnosząc jedną z łap, w ogromnym napięciu i skupieniu ustawia się w kierunku wystawianego zwierzęcia. Niektóre psy wykonują stójkę stojąc, inne w półsiadzie, a jeszcze inne – warując. Umiejętność koncentracji i czas wykonywania stójki to tak zwana twardość stójki.

Czy tylko mnie wydaje się że cienie i refleksy wyglądają jakby ten obraz został wyrenderowany?Nie mówiąc już o sierści, wyrazie pyska, nienaturalnej fizyce.
emperorzbigniew napisał/a:
Twardość stójki - muszę to żonie powiedzieć...
Już jej mówiłem, była zadowolona.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie