👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"This is no trick" - naprawdę niewiarygodne, powietrze zmniejszające objętość wraz ze spadkiem temperatury, zadziwiające.

mario-s3 napisał/a:
"Dziad" najpierw pomyśl jak coś napiszesz kretynie.
To najpierw mam pomyśleć czy napisać? Już sam nie wiem...
@up
Zastanów się co piszesz, pomyśl zanim coś napiszesz, pomyśl jak już coś napiszesz, nie wiem jak to wytłumaczyć twojej tępej mózgownicy.
Zastanów się co piszesz, pomyśl zanim coś napiszesz, pomyśl jak już coś napiszesz, nie wiem jak to wytłumaczyć twojej tępej mózgownicy.

Na amerykanach może to robi wrażenie, bynajmniej na mnie nie, czysta fizyka.
nie dawajcie takich dobrych kopii bo az oczy mnie zaczely szczypac
I teraz każda laska będzie wieczorami wcierać ciekły azot w cyce. Z myślą, że cudownie wykiełkują.

Jaka jakość filmiku jest to prawdziwy okaz na tym portalu myslalem ze mi oczy wypali

Wkx666ave & mario-s3 pozabijajcie się encyklopediami i na harda dawać ale już heheh
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie