"Sophi Knight in Walled In. Designed by Emersen Ziffle. Special Thanks to Paul Noel. 2009"
Sporo takich "perełek" znajduje się w Pałacu Kultury i Nauki im. Józefa Stalina w Warszawie
podpis użytkownika
Publikowany post zawiera elementy czarnego humoru i nie wyraża poglądów autora
Venka napisał/a:
Sporo takich "perełek" znajduje się w Pałacu Kultury i Nauki im. Józefa Stalina w Warszawie
Baa, przecież od razu widać, że to sprawka komunistów.

podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori.Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Nie wydaje mi się, że tak wygląda liczko po iluś tam dziesiątkach setkach lat zamurowania. Gdzie jakieś zapaści, uwydatniona czaszka? Oczy powinny wypłynąć a nie zajść takim betonowym bielmem. Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem
Ahh ta niemądra! Bawili się w chowanego! Ot co wygrała!
podpis użytkownika
JUNGLIST MASSIVE!
szukalem jakiegos fajego wypadku z zalaniem kogos betonem
niestety, znalazlem tylko to
niestety, znalazlem tylko to

Każdemu komu przyszło kuć kilkunastocentymetrowy beton wie, że na pewno nie dałoby rady wykuć takiej dziury nie uszkadzając tego co jest pod nią. No chyba, że ta gęba jest z jakiegoś tworzywa sztucznego czy innego "twardego" materiału.
Każdemu komu przyszło widzieć wylewanie betonu wie, że ten beton jest jeszcze "młody", który nie zdążył się scalić. Czyli nawet ręką można dziurę w nim wydłubać.

Rzehooj napisał/a:
Każdemu komu przyszło widzieć wylewanie betonu wie, że ten beton jest jeszcze "młody", który nie zdążył się scalić. Czyli nawet ręką można dziurę w nim wydłubać.
Fakt, nie pomyślałem, bo ja głównie burzę i demontuję starocie.