Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rajstopki są po to, żeby kusić dupą pedelarzy z peletonu za sobą, wtedy najsilniejszy z nich dogania kusiciela i wącha mu dupę, po czym odurzony i zadowolony robi miejsce następnemu tym samym stając się łatwiejszym celem dla słabszych pedalarzy, którzy teraz mają motywację i są w stanie podciągnąć się w pedalstwie i gonić swojego wybranka, tak się zamyka pedalski krąg.
Często opisujesz swoje przeżycia ze starym?
Często opisujesz swoje przeżycia ze starym?
Uderz w koło a pedały się odezwą.

Rajstopki są po to, żeby kusić dupą pedelarzy z peletonu za sobą, wtedy najsilniejszy z nich dogania kusiciela i wącha mu dupę, po czym odurzony i zadowolony robi miejsce następnemu tym samym stając się łatwiejszym celem dla słabszych pedalarzy, którzy teraz mają motywację i są w stanie podciągnąć się w pedalstwie i gonić swojego wybranka, tak się zamyka pedalski krąg.
że co?

Albo po prostu ślepy...
Czy azjatyckie rowery mają napędy po drugiej stronie czy to jest "lustro" obrazu i akcja z prawostronnego ruchu?

Humor mi poprawiłeś tym opisem, piwko dla Ciebie mordeczko.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie