👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Potwierdzam, dokładnie tak to działa. Dlatego właśnie my, wędkarze tak ochoczo oddajemy się temu sportowi.
Pewien problem stanowią zęby gardłowe niektórych gatunków, są zdolne zmielić nawet muszle małży... Ale jak to się mówi - nie ma ryzyka nie ma zabawy.
Pewien problem stanowią zęby gardłowe niektórych gatunków, są zdolne zmielić nawet muszle małży... Ale jak to się mówi - nie ma ryzyka nie ma zabawy.
sothis napisał/a:
Potwierdzam, dokładnie tak to działa. Dlatego właśnie my, wędkarze tak ochoczo oddajemy się temu sportowi.
Wędkarstwo jest tak niebezpieczne jak zbieranie grzybów.
sothis napisał/a:
Chyba jeździliście z ojcem nie na tą łódkę co trzeba

Wędkarstwo to akurat najbardziej cywilizowana formą barbarzyństwa. To jakby myśliwi strzelali do zwierząt środkiem, który je na chwilę uśpi zamiast ołowiem.
Ja tam łowie i wypuszczam
Dualram napisał/a:
Tt mu każesz iść w takie warunki?
Nie no, wolałbym żeby trzymał się daleko od takich warunków. To jest niebezpieczne, grozi tym że kolejny wrzód na dupie ploszylby mi ryby. Jeszcze pół biedy jak się szybko utopi, ale złapie jakiegoś kamienia i będzie darł ryja... No masakra tacy ludzie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie