co się ni jak ma do zarobków normalne pracujących kobiet... zap🤬lam 9 lat w jednej firmie, nie mam dzieci i nigdy nie brałam l4 w przeciwieństwie do innych panów na tym samym stanowisku a zarabiam mniej niż nowo przyjęci a wykonujemy tą samą robotę i gdzie tu sprawiedliwość? ni ma! wychodzi na to że jako kobieta mam po prostu więcej zap🤬lać i mniej zarabiać
Hej, skoro kobiety zarabiają mniej a wykonują identyczną robotę, to co za debil zatrudnia mężczyzn?

co się ni jak ma do zarobków normalne pracujących kobiet... zap🤬lam 9 lat w jednej firmie, nie mam dzieci i nigdy nie brałam l4 w przeciwieństwie do innych panów na tym samym stanowisku a zarabiam mniej niż nowo przyjęci a wykonujemy tą samą robotę i gdzie tu sprawiedliwość? ni ma! wychodzi na to że jako kobieta mam po prostu więcej zap🤬lać i mniej zarabiać
K🤬a Ukrainki zmieniają w Polsce prace jak relawiczki. Gdzie wiecej dadza tam zap🤬laja.. Pracy jest od C🤬ja wiec rusz dupe i idź gdzie indziej a nie psiocz mi tu na sadistiku
podpis użytkownika
Nie lubię ludzico się ni jak ma do zarobków normalne pracujących kobiet... zapie**alam 9 lat w jednej firmie, nie mam dzieci i nigdy nie brałam l4 w przeciwieństwie do innych panów na tym samym stanowisku a zarabiam mniej niż nowo przyjęci a wykonujemy tą samą robotę i gdzie tu sprawiedliwość? ni ma! wychodzi na to że jako kobieta mam po prostu więcej zapie**alać i mniej zarabiać
tzn , ze jestes nic nie warta. Gdyby kobiety systemowo mialy zarabiac mniej niz faceci, to normalny pracodawca ktory szuka wszedzie oszczednosci zatrudnial by same kobiety a nie facetow. Ale lepiej pierd. logike i zwalac wszystko na plec.
Zmień pracę a nie żalisz się na sadisticu,widocznie coś musisz źle zrobić skoro cała firma ma na Cb wyj🤬e,myślę też ze jesteś tak słabą osobą która nioe potrafi załatwić swoich spraw,przykro mi ale takie są realia życia,umiesz walczyć o swoje albo zostajesz w tyle.
To świadczy tylko o tym że kobiety które pracują nawet dłużej niż mężczyźni są mniej efektywne.

Ale jesteś zj🤬a. I tak wszyscy mają w c🤬ju Twoje zażalenia.

Ale jesteś zj🤬a. I tak wszyscy mają w c🤬ju Twoje zażalenia.
Tak mają w c🤬ju, że odpowiadają - z Tobą włącznie. Logika tak bardzo

zap🤬lam 9 lat w jednej firmie
No widzisz, Ty chodzisz do jednej i tej samej pracy 9 lat,
a ja jak idę do pracy, to po to by ZAROBIĆ, a nie zap🤬lać

A jak mi płacą za mało, to idę gdzie indziej i się nikomu nie żalę
Nie potrafisz sobie wynegocjowac stawki, to zap🤬laj za miske ryzu

Albo p🤬lisz kocopoły, albo dajesz się r🤬ać nie wiedząc, że masz prawo pozwać takiego pracodawcę. A w ogóle to wszystko brzmi jak bajeczka, bo kobiety w zdecydowanej większości pracują dokładnie odwrotnie do tego co opisałaś. Jak zmądrzejesz to polecam pozew bo nielegalnym jest płacenie kobiecie mniej na tym samym stanowisku niż mężczyźnie/za te same obowiązki. No chyba, że znowu, coś się tu nie klei i tak na prawdę to jedna wielka ściema.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!co się ni jak ma do zarobków normalne pracujących kobiet... zap🤬lam 9 lat w jednej firmie, nie mam dzieci i nigdy nie brałam l4 w przeciwieństwie do innych panów na tym samym stanowisku a zarabiam mniej niż nowo przyjęci a wykonujemy tą samą robotę i gdzie tu sprawiedliwość? ni ma! wychodzi na to że jako kobieta mam po prostu więcej zap🤬lać i mniej zarabiać
Taaa. Jasne. Odpowiedz mi na jedno, zajebiście proste pytanie: po jakiego c🤬ja pracodawcy zatrudnialiby w ogóle facetów, skoro mogliby za tą samą pracę płacić mniej kobietom. Przecież wy nie ogarniacie swymi ciasnymi umysłami nawet najbardziej elementarnych zjawisk w ekonomii a oczekujecie równych pensji? Za co, ja się pytam?