Od 1 marca 2017 zaczynają obowiązywać nowe kary za fałszowanie faktura VAT - do 25 lat więzienia. W razie wpadki, doradcy podatkowi sugerują morderstwo kontrolera skarbowego - kara powinna być mniejsza.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
Po mojemu to ta ustawa ma jakieś drugie dno. Pewnie mają porządnego haka na opozycję lub ich rodziny i coś myślę, że za parę tygodni nad Tuskiem, Schetyną czy innym zawisną bardzo ciemne chmury...
A co do wyłudzeń to jak najbardziej powinny być karane ale w sposób, poprzez który oszust odpracowuje Państwu to co zaiwanił. Jakieś przymusowe prace w kopalniach czy co takiego, a nie 3 dania, ciepełko, opieka medyczna na koszt orżniętych podatników...
no i się wiadro rozpisałem pod niezłym, krótkim dowcipem...
A co do wyłudzeń to jak najbardziej powinny być karane ale w sposób, poprzez który oszust odpracowuje Państwu to co zaiwanił. Jakieś przymusowe prace w kopalniach czy co takiego, a nie 3 dania, ciepełko, opieka medyczna na koszt orżniętych podatników...
no i się wiadro rozpisałem pod niezłym, krótkim dowcipem...
Mam już kilka pomysłów jak pomoc co nie którym w nieświadomym fałszowaniu faktur VAT i przejęciu ich biznesu jak pójdą siedzieć.
Zajebiści doradcy finansowi.
Jak ktoś odkryje że jesteś oszustem zostań jeszcze mordercą
Jak ktoś odkryje że jesteś oszustem zostań jeszcze mordercą
natking, a także entuzjastę krosfitu (celowo tak napisałem) i bezglutenowego glutenu.
Jeszcze nikt tego nie napisał, co mnie bardzo dziwi:
Podatki to kradzież.
Podatki to kradzież.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie