Przechodzi w upalny dzień niewidomy koło sklepu rybnego i mówi:
- Cześć dziewczyny!
5zł dla tego, co to poliże.
Te rzygi
5zł dla tego, co to poliże.
Te rzygi spoko, ale na tego łechtaczkowego Surströmminga mnie nie namówisz

W domach psiarzy zawsze jebie psim dupskiem i sierścią, a wiec sami nie czuja swojego smrodu.
podpis użytkownika
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Nie dziwie się psu. Trzeba być niezłym syfiarzem by trzymać w domu pchlarze i to sztuk dwa.
W domach psiarzy zawsze jebie psim dupskiem i sierścią, a wiec sami nie czuja swojego smrodu.
A ciekawe czym jebie w twojej jaskini trola?
Rozgoryczeniem i zgw🤬coną skarpetką.
A ciekawe czym jebie w twojej jaskini trola?
Rozgoryczeniem i zgw🤬coną skarpetką.
Nie musisz ujadć wielbicielu psich odbytów. Pozbądź się pchlarza, wynajmij Ukrainkę by wyczyściła ci chałupe i żyj jak człowiek, a nie psi syfiarz.
podpis użytkownika
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Nie musisz ujadć wielbicielu psich odbytów. Pozbądź się pchlarza, wynajmij Ukrainkę by wyczyściła ci chałupe i żyj jak człowiek, a nie psi syfiarz.
AA-aa, niet!
Nie nakarmię cię trolu i tak już masz nadwagę.
AA-aa, niet!
Nie nakarmię cię trolu i tak już masz nadwagę.
Dokarm psa, bo jak schudnie to mu się odbyt spierzchnie. W sumie to lepiej dla ciebie, blebyś go nie rozerwał, psa znaczy.
podpis użytkownika
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Dokarm psa, bo jak schudnie to mu się odbyt spierzchnie. W sumie to lepiej dla ciebie, blebyś go nie rozerwał, psa znaczy.
Eee tam, po co miałbym r🤬ać psa jeśli mogę wynająć twoją starą na roksie.
Pies mi tak dupy z jajcami nie wyliże...
Ucałuj ją ode mnie.
Wyczuł marynowanego śledzia. Podobno jebie jak sto c🤬ji
Pewnie chodziło Ci o fermentowanego, marynowane pewnie nie raz wp🤬lałeś ze smakiem...

Eee tam, po co miałbym r🤬ać psa jeśli mogę wynająć twoją starą na roksie.
Pies mi tak dupy z jajcami nie wyliże...
Ucałuj ją ode mnie.
Dobra, dobra kady wie że r🤬asz psa jak sra, dlatego się tak oburzasz jak ktoś jedzie po durnych pchlarzach.
podpis użytkownika
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.