i po co tam coś wrzucać lepiej wsiąść patyczek np od lodów (jak u nas) i wszystkie się zapalą;D

sk🤬ysyny ino wymyślają jak wysępić kase od naiwniaków... K🤬a gdzie ten buk? i jego gniew?
luki24 napisał/a:
K🤬a gdzie ten buk? i jego gniew?
op🤬la się hamburgerami.
podpis użytkownika
Ponieważ Niewidzialny Różowy Jednorożec jest niewidzialny, nie można dowieść, że nie istnieje.
Gdyby napisali że przy wszystkich świecach się kościół zajmie to bym im piątaka odstąpił

Daab89 napisał/a:
za piątaka masz liter benzyny i zapałki a w kościele jest w c🤬j drewnanych pierdołek... Do dzieła! Jesteśmy Z Tobąbym im piątaka odstąpił
To w mariackim chyba jest, wyłudzacze na wszystkim chcą zarobić, za zrobienie zdjęcia też trzeba zapłacić, i wtedy nasze zdjątko staje się świete.

Centurion napisał/a:
Klechy nieźle kombinują
Bo wiedzą, że mohery i inni religijni debile wrzucą kasę.

luki24 napisał/a:
K🤬a gdzie ten buk? i jego gniew?
buk występuje w puszczy
Centurion napisał/a:
Klechy nieźle kombinują
biznesmeni p🤬leni

X lat temu widziałem w cżestochowie jak babuszki wyciagaja pieniadze i wrzucają a później po 30 m in klęczą modląc sie .... i sie dziwia że kolana nap🤬lają i w krzyżu coś łupie

OL3K napisał/a:
babuszki wyciagaja pieniadze i wrzucają a później po 30 m in klęczą modląc sie .... i sie dziwia że kolana nap🤬lają i w krzyżu coś łupie![]()
to i tak nic. one oddają miesięcznie połowę emerytury na j🤬y kościół, a potem się dziwią że na leki nie styka..
podpis użytkownika

Jak u mojej prababki kiedyś na wsi te staruszki zrzucały się co miesiąc i wysyłały kasę na Licheń (nie wiem dokładnie co to właściwie jest, chyba jakiś "mega-zajebisty" kościół się tam znajduje), czasami naprawdę zawrotne sumy tam szły, i zawsze przychodziło im pismo z podziękowaniami i prośba o jeszcze więcej i więcej...
moja babka kiedys dostała od nich list z prośbą o datek i nawet był juz wypełniony przelew na pocztę i kwota równiez była wpisana xDDDDDD
nic nie moge o nich powiedzieć oprócz tego że to p🤬leni biznesmeni
nic nie moge o nich powiedzieć oprócz tego że to p🤬leni biznesmeni

OL3K napisał/a:
w sumie to można powiedzieć że zajebiście dobrzy w swoim fachu biznesmeni, bo powodzi im się coraz lepiej a niedługo to w euro będą zarabiać...p🤬leni biznesmeni