I kto to wszystko posprząta? Ale wy tam na tym śląsku macie durnowate pomysły.

50 lecie przekrętów, łapówkarstwa, cwaniactwa i kalectwa, tak jak w każdym naszym klubie piłki kopanej. Czym tu się jarać ludzie ?!!?

to sa kibice k🤬a świętują w telewizji nic o tym nie powiedzą bo lepiej robić k🤬a nagonke ..

@gregor75adam P🤬l sie.
A materiał świetny, widziałem na własne oczy coś wspaniałego...
A materiał świetny, widziałem na własne oczy coś wspaniałego...
@gregor75adam - po pierwsze debilu naucz się poprawnie pisać. Po drugie jestem za, autonomia dla Śląska i wysiedlenie wszelkiej maści goroli z naszych terenów.
gregor75adam A ciekawe w jaki sposób reszta polski utrzymałaby się gdyby nie zarabiający na całą Polskę śląsk. W dupie byłeś gówno widziałeś. Przynajmniej nie robią burd jak inna chołota.
@gregor75adam
Typowe buractwo. Zamiast cieszyć się z różnorodnej Polski, która ma swoje kulturowe i historyczne rejony, każdy różniący się od drugiego, to lepiej wyj🤬 z takim tekstem i to jeszcze na filmiku, który ukazuje kibiców. Tak jak by cały Śląsk to była tylko GKS'a. Ktoś powinien kiedyś stworzyć definicje "polaczka". Takie coś to byłby chyba jeden z głównych punktów tej definicji.
Typowe buractwo. Zamiast cieszyć się z różnorodnej Polski, która ma swoje kulturowe i historyczne rejony, każdy różniący się od drugiego, to lepiej wyj🤬 z takim tekstem i to jeszcze na filmiku, który ukazuje kibiców. Tak jak by cały Śląsk to była tylko GKS'a. Ktoś powinien kiedyś stworzyć definicje "polaczka". Takie coś to byłby chyba jeden z głównych punktów tej definicji.