👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jedna osoba w samochodzie która nie zapięła pasów może podczas wypadku zabić inne swoim ciałem. Jak ktoś nie chce zapinać pasów jadąc ze mną to idzie z buta.

Zamiast pasów i poduszek powietrznych to w kierownicy powinien być sterczący bagnet. Zaraz by się ilość wypadków zmniejszyła jakby każdy jeździł ostrożnie i z ciągłą świadomością śmierci.
To że jak nie zapniesz pasów to przy dużej prędkości wypadniesz razem(przez) z szybą i przeżyjesz upadek to taki sam mit jak palacze co w kółko powtarzają (z kim bym nie rozmawiał) że ma znajomego który ma wujka to jego kuzyna ojciec(...) palił i dożył 90tki ! hahaha
Obie historie są siebie warte i tak samo wiarygodne
jedna osoba na tysiąc albo najpewniej jeszcze rzadziej będzie miała takiego farta !

Jak dla mnie nie powinno być przymusu zapinania pasów dla osób powyżej 18 roku życia. Kij to kogo obchodzi co robię w swoim samochodzie. Nie chce zapinać to nie zapinam i tyle.
@up niestety badań statystycznych nie oszukasz. Ani siebie. Palenie powoduje że żyjesz 20 - 30 lat krócej niż mógłbyś. Co oznacza że średni statystyczny (ŚREDNI) wiek palacza w chwili śmierci jest w okolicach 50 lat. Jak byś sobie nie tłumaczył wujkami dziadkami. Wokół mnie umierają ludzie w wieku przed 60. Wszyscy palacze. Natomiast niepalący których jest niestety znacznie mniej widać na pierwszy rzut oka że w swoim wieku mają się o wiele lepiej niż palacze.
Każdy palacz sobie (i innym, nie wiem po co) tłumaczy najpierw że nieszkodliwe (mało szkodliwe) że przerwie w odpowiednim momencie (hahahaha
odpowiedni moment jest tylko jeden !. Zanim zacząłeś !). A potem jest już za późno... Oczywiście nawet wtedy jak zdiagnozują im raka (znam takich) tłumaczą innym że to nie przez papierosy... biedaki... do śmierci bez pojęcia....
Każdy palacz sobie (i innym, nie wiem po co) tłumaczy najpierw że nieszkodliwe (mało szkodliwe) że przerwie w odpowiednim momencie (hahahaha

Sarkos napisał/a:
Trzeba być debilem żeby nie zapinać pasów, ale jednocześnie jestem przeciwnikiem obowiązku ich zapinania. Selekcja naturalna powinna działać.
Selekcja selekcją ale mało brakowało by zabiła siebie i głową rozbiła głowę jadącej w pasach obok.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie