Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Tafariel 2013-09-08, 17:23
Nawet fotel miał zapięte pasy...

podpis użytkownika

Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zgłoś
majkel_admwz 2013-09-08, 19:24 1

tak mi się skojarzyło
Zgłoś
meier 2013-09-08, 19:41 2
jedna osoba w samochodzie która nie zapięła pasów może podczas wypadku zabić inne swoim ciałem. Jak ktoś nie chce zapinać pasów jadąc ze mną to idzie z buta.

podpis użytkownika

asdasdasd
Zgłoś
D................o 2013-09-08, 20:23 1
Zamiast pasów i poduszek powietrznych to w kierownicy powinien być sterczący bagnet. Zaraz by się ilość wypadków zmniejszyła jakby każdy jeździł ostrożnie i z ciągłą świadomością śmierci.
Zgłoś
Everizon 2013-09-08, 20:31
To że jak nie zapniesz pasów to przy dużej prędkości wypadniesz razem(przez) z szybą i przeżyjesz upadek to taki sam mit jak palacze co w kółko powtarzają (z kim bym nie rozmawiał) że ma znajomego który ma wujka to jego kuzyna ojciec(...) palił i dożył 90tki ! hahaha Obie historie są siebie warte i tak samo wiarygodne jedna osoba na tysiąc albo najpewniej jeszcze rzadziej będzie miała takiego farta !

podpis użytkownika

"Niebo nie jest miejscem,
nie także jest czasem.
Niebo to: być doskonałym"
-Mewa- Richard Bach
Zgłoś
LaChupacabra 2013-09-08, 21:06
Głupia k🤬a jeszcze by swoją współpasażerkę tym swoim pustym łbem zabiła.
Zgłoś
krzysiek0909 2013-09-08, 21:32
Jak dla mnie nie powinno być przymusu zapinania pasów dla osób powyżej 18 roku życia. Kij to kogo obchodzi co robię w swoim samochodzie. Nie chce zapinać to nie zapinam i tyle.
Zgłoś
Green ninja 2013-09-08, 21:54
@Everizon
Mojego Ś.P dziadka Ś.P brat( rocznik 1922 ) palił od 14 roku życia aż do śmierci na atak serca w 2008r,
tak że nie p🤬l bo znam ludzi którzy całe życie palili i umarli grubo po 80. ( dziadek nie palił zmarł w 1997 a był 4 lata starszy )
a z innej beczki, mój Ś.P kolega miał 24 lata i umarł przez mięsaka.
Tak że życie to loteria
Zgłoś
Everizon 2013-09-08, 22:07
@up niestety badań statystycznych nie oszukasz. Ani siebie. Palenie powoduje że żyjesz 20 - 30 lat krócej niż mógłbyś. Co oznacza że średni statystyczny (ŚREDNI) wiek palacza w chwili śmierci jest w okolicach 50 lat. Jak byś sobie nie tłumaczył wujkami dziadkami. Wokół mnie umierają ludzie w wieku przed 60. Wszyscy palacze. Natomiast niepalący których jest niestety znacznie mniej widać na pierwszy rzut oka że w swoim wieku mają się o wiele lepiej niż palacze.
Każdy palacz sobie (i innym, nie wiem po co) tłumaczy najpierw że nieszkodliwe (mało szkodliwe) że przerwie w odpowiednim momencie (hahahaha odpowiedni moment jest tylko jeden !. Zanim zacząłeś !). A potem jest już za późno... Oczywiście nawet wtedy jak zdiagnozują im raka (znam takich) tłumaczą innym że to nie przez papierosy... biedaki... do śmierci bez pojęcia....

podpis użytkownika

"Niebo nie jest miejscem,
nie także jest czasem.
Niebo to: być doskonałym"
-Mewa- Richard Bach
Zgłoś
OneTime 2013-09-08, 23:26
Tak k🤬a na pewno każdy z was zapina pasy jak jedzie taksówką.
Zgłoś
max1522 2013-09-09, 0:00
dobrzy kierowcy jeżdzą nawet po 30 lat i całe życie bez stłuczki tylko trzeba miec oczy wszędzie ale po tej scenie że prowadzi baba to napewno ona sp🤬oliła.
Zgłoś
D................o 2013-09-09, 0:44
OneTime napisał/a:

Tak k🤬a na pewno każdy z was zapina pasy jak jedzie taksówką.

Już widzę jak taksówkarz Ci nie nakazuje zapinać pasy. To kierowca płaci mandat za niezapiętego pasażera. A wątpię by jakiś sknera chciał dopłacać do kursu pasażera.
Zgłoś
kapral 2013-09-09, 10:23
bloodwar napisał/a:

bo zabiją Cię siły odśrodkowe działające na ciało (spowodują uszkodzenia organów wewnętrznych i mikrokrwotoki, jeżeli nie zostanie szybko udzielona pomoc chirurgiczna - wykrwawisz się od krwotoku wewnętrznego albo szoku pourazowego)

hahahahahahaa k🤬a, siła odśrodkowa i wykrwawienie od szoku pourazowego, przykryłeś poziomem swojej głupoty wszystkie swoje wcześniejsze posty.

masz głombie

pl.wikipedia.org/wiki/Si%C5%82a_od%C5%9Brodkowa

pl.wikipedia.org/wiki/Wstrz%C4%85s_pourazowy
Zgłoś
The.prophecy 2013-09-09, 19:27
Sarkos napisał/a:

Trzeba być debilem żeby nie zapinać pasów, ale jednocześnie jestem przeciwnikiem obowiązku ich zapinania. Selekcja naturalna powinna działać.

Selekcja selekcją ale mało brakowało by zabiła siebie i głową rozbiła głowę jadącej w pasach obok.

podpis użytkownika

o.0
Zgłoś