Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
o................i 2014-08-25, 14:14 2
jakież to proste
Zgłoś
omgłomatkobosko 2014-08-25, 14:25
Jesteś ministrantem i twoja katechetka zaszła w ciążę? No problemo. Będzie następną niepokalaną dziewicą w ciąży.

podpis użytkownika

Pić, j🤬 nie żałować. Bieda musi pofolgować
Zgłoś
drzewko_banzai 2014-08-25, 14:41 37
8michal7 napisał/a:

Jak zrobić dla zakonnicy dziecko?

-namówić ministranta aby zrobił minetę

Co to za mania pisania "dla" przecież to nie po "polskiemu".
Wiem, że na Podlasiu się tego używa, ale wg mnie to dziwny regionalizm
Nie mam nic do Podlasia i do żadnej części naszego pięknego kraju
Zgłoś
lajtek12 2014-08-25, 14:41 1
za niszczenie wizerunku kościoła zawsze piwo
Zgłoś
nowynick 2014-08-25, 14:51 1
nie prościej wyr🤬ać?
Zgłoś
A................U 2014-08-25, 14:59 2
Oho... witamy Podlasie
Zgłoś
Himmler 2014-08-25, 15:27 2
Na wschód od Konina się Azja zaczyna.
Zgłoś
8michal7 2014-08-25, 15:40
Napisałem bez i mnie gryzło dopisałem Dla. Tak jestem z Podlasia. Skoro gryzie to znów edytuje. C🤬j za późno minęła godzina.
Zgłoś
0................e 2014-08-25, 20:17 6
Spoko. Ja też nie mam nic dla Podlasia
Zgłoś
MajkelT 2014-08-25, 21:03 7
Tez nie mam nic do podlasia. Swoja droga,
wiecie dlaczego wymyslono warminsko mazurskie? Zeby Pomorskie nie j🤬o podlaskim.
Zgłoś
D................2 2014-08-25, 22:08
Tak to jest jak się tłumaczy kawał translatorem:P
Zgłoś
kam332 2014-08-25, 22:29 4
@MajkelT
Aleś ty kulturalny. nic mądrzejszego napisać nie umiesz?

podpis użytkownika

9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Zgłoś
Invii 2014-08-25, 23:22
Nie no sorry, ja mieszkam w geograficznym centrum Podlasia, ale to "dla", razi mnie w oczy że ja p🤬le
Zgłoś
artur_sz13 2014-08-25, 23:23 2
Ja to nie zapomnę jak raz jechałem autobusem gadają dwie dziewczyny w autobusie i jedna mówi do drugiej:

- Powiedz dla Łukasza... (zacięła się doszła do wniosku że coś jest nie tak ale natura wzięła górę nad poprawnością )

- Powiedz Łukaszowi żeby powiedział dla Kamila:D (no i wiadomo od razu banan na twarzy:))

Ale prawda jest taka że śledziowanie w Białymstoku ginie już. Zostają tylko niedobitki m.in. te ich DLA;)

Invii napisał/a:

Nie no sorry, ja mieszkam w geograficznym centrum Podlasia, ale to "dla", razi mnie w oczy że ja p🤬le

Zależy jak blisko centrum:P. Koło Moniek to jeszcze śledziują. Zawady, bliżej Łomży to tam już nie, bo to na dobrą sprawę wioska graniczna historycznego Mazowsza
Zgłoś