👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobry pomysł. Nie zakręce, pociągne za wąż po ulicy to jest bezpieczniejsze
podpis użytkownika
Pl-boy Sokół Jaskół VII
Taka butla się wypali i tyle. Musiały by być poważniejsze uszkodzenia butli żeby jebła.

Nie znam języka ale obstawiam ze latała po ulicy wołajac na dzieci by wyszły popatrzeć.
Slow_Sheep napisał/a:
CZEMU TO NIE JEBŁO pytam się?
jakbyś w szkole uwazał to byś wiedział
Żeby to jebło musiała by powstać mieszanka powietrza z gazem o odpowiedniej objętości + żródło zapłonu. W tym wypadku płomień nie mógł dostać się do wnętrza butli, bo tam nie ma tlenu, a wolne powietrze powodowało na bieżąco spalanie gazu.
vifon125 napisał/a:
jakbyś w szkole uwazał to byś wiedział
iksde? gdybyś to ty uważał nieuku to byś wiedział, że gdyby ta butla była traktowana w taki sposób przez tę kobiecinę dłuższą chwilę to mogła by jebnąć.
Działanie jak w kuchence gazowej.. Nie jebnie, bo nie ma szans, że iskra dostanie się do środka.. Musiałaby być ogrzewana c🤬j wie jak długo.. A tak, to wypali się co jest i koniec show..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie