Akcja od 0:30. Dobrze, że niektórzy są idiotami - mamy co oglądać na sadisticu. W tym wypadku chodzące znicze.
Uwaga: drą mordę.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TT4
2016-04-03, 23:31
kocham sadistic
konto usunięte
2016-04-03, 23:32
Wybuch wywołał ten biały samochodzik?
Schabovy napisał/a:
Wybuch wywołał ten biały samochodzik?
No tak. Myślisz że czemu jest zakaz tankowania na włączonym silniku ?
Wystarczy nieszczelny układ wydechowy i opary się zapalą momentalnie.
od tych oparów znad gorących pierogów można się uzależnić ,a jak człowiekowi nie dają ,to krótka droga do cysterny i płomieni ...co za debil tak uparcie trąbi, może dostawca pierogów, nie może przejechać do ludzi w potrzebie
Piwo dla kamerzysty

zachowal zimna krew to pewnie ten co nagrywał tego dziadka porwanego przez fale
konto usunięte
2016-04-04, 2:41
na kwejka z tym, dla mnie za słabe : )
konto usunięte
2016-04-04, 3:00
pochodnie na pewno, czy chodzące to bym nie był taki pewny. A przy okazji jak się ma teoria spadających butów w przypadku kiedy się spalą? Niby nie spadły ale na nogach też ich już nie ma :/
Łezka w oku się kręci...przypomniały mi się czasy popularności pierwszej części grand theft auto i miotacz płomieni...przechodnie też tam tak darli ryja. Nawet widok z góry jest. Miodzio. Piwko leci dla autora.
konto usunięte
2016-04-04, 8:45
Ale tych trzech gości po prawej miało farta. Oszukać przeznaczenie hehe