no w końcu wytargałaś to jedno uczciwe piwko za nieprzemyślany kop w jadący samochód...

co szeryf? dobrze zrobił !
jak widzę że ktoś jedzie za mną szybciej niż ja jadę 140 na autostradzie! to staram się go przychamować
jak widzę że ktoś jedzie za mną szybciej niż ja jadę 140 na autostradzie! to staram się go przychamować
myślę, że samo pomachanie rękoma by wystarczyło i niepotrzebnie nogę narażał, ale bez tego musiałbym się zastanowić czy dać piwo a tak dylematu nie mam

O jaki as
ale debila z lewego pasa to powinni tam zlinczować.
Marnej jakości prowokacja

Zbysław napisał/a:
Marnej jakości prowokacja

Ale mu zrobił. C🤬j że ma przetrącone kolano i będzie go rwało do końca życia. Ważne że zareagował

Dobrze zrobił, Ale dla takich przypadków powinno się w aucie wozić gazrurkę a nie kopac własną girą.
ciekawe poświęcenie, ale myślę, że skuteczniejsze byłoby ostrzeżenie przechodniów o debilu... np klaksonem, albo jak już był aż tak szybki to drogą głosowo-krzyczącą... no ale wybrał impulsywnie i też to rozumiem, w każdym razie z dużą dozą prawdopodobieństwa jednak kogoś ocalił