Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zapomniałem
m................0 • 2015-06-04, 12:33
Nie mogę uwierzyć że zapomniałem dzisiaj o wyjściu na siłownię.

Już 3 rok z rzędu mi się to zdarza...
Zgłoś
W................a 2015-06-04, 12:35 2
dowcipne, raz na trzy lata w ten sam dzień zapominasz o wyjsciu na siłownie, hehehe
Zgłoś
KrisCFC 2015-06-04, 12:58
Nie martw się, ja tam nigdy nie byłem...

podpis użytkownika

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
Sejons 2015-06-04, 14:27
Ciekawe jak by ćwiczył ktoś kto jest chory na ALZHEIMERA
Zgłoś
ellsworth 2015-06-04, 14:30 4
KrisCFC napisał/a:

Nie martw się, ja tam nigdy nie byłem...

Ja także. I nie rozumiem ludzi, którzy wsiadają w auto, jadą na siłownię po to by sobie tam pobiegać na bieżni, albo na rowerku pojeździć.
Zgłoś
i................d 2015-06-05, 13:40
nie trzeba wychodzic z domu aby pocwiczyc
Zgłoś
p................j 2015-06-05, 13:47
ellsworth napisał/a:

Ja także. I nie rozumiem ludzi, którzy wsiadają w auto, jadą na siłownię po to by sobie tam pobiegać na bieżni, albo na rowerku pojeździć.

nie rozumiesz, juz tłumaczę
sadistic.pl/pompki-vt332432.htm
Zgłoś
o................i 2015-06-05, 16:35 7
ellsworth napisał/a:

Ile się naoglądałem takich życiowych p🤬d jak Ty, które to najlepiej wiedzą czym jest siłownia nigdy na niej nie będąc. A teraz spójrz do lustra spaślaku.

Przegryw
Zgłoś
f................3 2015-06-06, 1:46 2
ellsworth napisał/a:

Nie wiem czy wiesz grubasku, ale siłownia to nie tylko bieżnia i rowerek.
Zgłoś
vedkonner 2015-06-06, 12:58 2
fru123 napisał/a:

Nie wiem czy wiesz grubasku, ale siłownia to nie tylko bieżnia i rowerek.

oczami20latki napisał/a:

Ile się naoglądałem takich życiowych p🤬d jak Ty, które to najlepiej wiedzą czym jest siłownia nigdy na niej nie będąc. A teraz spójrz do lustra spaślaku.

Przegryw

Nie wiem dlaczego po nim jedziecie. U mnie na siłce jest od c🤬ja kobiet, które jeżdżą samochodem na tą siłownię, żeby tylko pobiegać na bieżni (albo co większa beka pochodzić przez 20 minut ), a ciężarów nawet nie ruszają. Jak wchodzą na Multisporcie to da się jeszcze zrozumieć, ale płacenie za karnet w takim wypadku to już serio szczyt głupoty.
Zgłoś
m................0 2015-06-06, 19:44
vedkonner napisał/a:

Nie wiem dlaczego po nim jedziecie. U mnie na siłce jest od c🤬ja kobiet, które jeżdżą samochodem na tą siłownię, żeby tylko pobiegać na bieżni (albo co większa beka pochodzić przez 20 minut ), a ciężarów nawet nie ruszają. Jak wchodzą na Multisporcie to da się jeszcze zrozumieć, ale płacenie za karnet w takim wypadku to już serio szczyt głupoty.

Jesli to twoja silownia to po c🤬j narzekasz?

Czy po prostu mówisz "u mnie" bo też tam chodzisz?
Zgłoś
vedkonner 2015-08-03, 22:48
mitrus80 napisał/a:

Jesli to twoja silownia to po c🤬j narzekasz?

Czy po prostu mówisz "u mnie" bo też tam chodzisz?

To drugie.

A nawet jakby to pierwsze to i tak sp🤬alaj internetowy napinaczu. Najlepiej na trening spuścić ciśnienie innym sposobem niż masturbacja.
Zgłoś