Już 3 rok z rzędu mi się to zdarza...
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.Nie martw się, ja tam nigdy nie byłem...
![]()
Ja także. I nie rozumiem ludzi, którzy wsiadają w auto, jadą na siłownię po to by sobie tam pobiegać na bieżni, albo na rowerku pojeździć.![]()
Ja także. I nie rozumiem ludzi, którzy wsiadają w auto, jadą na siłownię po to by sobie tam pobiegać na bieżni, albo na rowerku pojeździć.![]()
Nie wiem czy wiesz grubasku, ale siłownia to nie tylko bieżnia i rowerek.
Ile się naoglądałem takich życiowych p🤬d jak Ty, które to najlepiej wiedzą czym jest siłownia nigdy na niej nie będąc. A teraz spójrz do lustra spaślaku.
Przegryw![]()
Nie wiem dlaczego po nim jedziecie. U mnie na siłce jest od c🤬ja kobiet, które jeżdżą samochodem na tą siłownię, żeby tylko pobiegać na bieżni (albo co większa beka pochodzić przez 20 minut), a ciężarów nawet nie ruszają. Jak wchodzą na Multisporcie to da się jeszcze zrozumieć, ale płacenie za karnet w takim wypadku to już serio szczyt głupoty.