Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Oto tak przez Was kochany "pedał od gotowania" prezentuje zapowiedź filmiku o gotowaniu z myślą specjalnie chyba o sadistic.pl
Nie było na pewno. Nie mogę się doczekać premiery, robi on to na nowym sprzęcie który wygrał na NextUp.
Amen

podpis użytkownika

Jeśli nie będziesz nic mówić, nie będą wymagali, żebyś to powtarzał.
Józef Piłsudski
Zgłoś
zsakuł 2013-04-07, 14:38 25
każdy wie, że polędwica jest z Sopotu :/

podpis użytkownika

You're Never Fully Dressed Without a Smile
Zgłoś
wojtepanik 2013-04-08, 1:53
zsakuł napisał/a:

każdy wie, że polędwica jest z Sopotu :/

no jo tak samo jak placek po cygańsku, ryba po grecku, karp po ż🤬dowsku nie pochodzą tak naprawdę od miejsc które są nazwie, ryby po grecku nigdy nie jedzono w grecji

podpis użytkownika

Józef Piłsudski
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-08, 15:55 5
@up

thank you captain o!
Zgłoś
zsakuł 2013-04-08, 16:14 4
wojtepanik napisał/a:

no jo tak samo jak placek po cygańsku, ryba po grecku, karp po ż🤬dowsku nie pochodzą tak naprawdę od miejsc które są nazwie, ryby po grecku nigdy nie jedzono w grecji

no nie p🤬l...

podpis użytkownika

You're Never Fully Dressed Without a Smile
Zgłoś
ociep 2013-04-09, 13:49 2
@wojtepanik skąd wiesz ze pedał? r🤬ał Ciebie w dupę?czyli ty też to zwykły pedał jesteś.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-09, 15:27
pedalski glos danie tez nie wyglada nadwyraz apetycznie

zreszta widzialem jakis jeden odcinek jak niby robi najszybsze danie swiata i debil k🤬a chyba kurczaka z ryzem robi i zajmuje mu to 15 min
Zgłoś
Kraczełę 2013-04-09, 15:47 3
wojtepanik napisał/a:

Zgłoś
wojtepanik 2013-04-09, 16:26
ociep napisał/a:

@wojtepanik skąd wiesz ze pedał? r🤬ał Ciebie w dupę?czyli ty też to zwykły pedał jesteś.

sorry ja mam do gościa duży szacun za to co robi, patrz na komenty sadoli w poprzednim filmiku sadistic.pl/jak-zrobic-smazone-lody-vt174884.htm. dla mnie jest spoko

podpis użytkownika

Józef Piłsudski
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-09, 16:51
pomysly moze ma i dobre ale za prezencje to bym go k🤬a wychłostał j🤬y ultragej. tak wk🤬ia ucho i oko ze znioslbym go tylko jako autora ksiazek kucharskich
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-09, 17:09
Trochę się spóźniłeś na tą premierę.
Zgłoś
mp_toujane 2013-04-09, 17:11 1
hejtujcie go dalej cioty. ja robie ciasto na pizze z jego przepisu i wp🤬lam sobie co drugi dzien w c🤬j zajebista pizze, taka sama jak wy jecie raz na 5 miesiecy bo w pizzerii kosztuje 30zł i was nie stać. kkthxbb
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-09, 17:15
winthek ciulu ja nie jem pizzy bo takie gowno to je plebs
Zgłoś
ociep 2013-04-09, 17:53
@wojtekpanik "Oto tak przez Was kochany "pedał od gotowania"" mowisz mi o szacunku?jeżeli nawet miało być z ironią to jakoś nie wyszlo
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-09, 19:29
Po co się przyp🤬alać do gościa, który ma kanał o gotowaniu?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie