Hehe, jestem prawie pewien, że ten kolunio-gracz nie raz widział swoją twarz w podobnych "inicjatywach publicznych", bo tego pełno krąży w necie
Ciekawi mnie bardzo jak się z tym czuje, może już w ogóle z domu nie wychodzi a kolegom mówi, że to nie był on

Odpierdzielić się od typa. Jest z Gliwic więc żaden inny klub nie powinien wykorzystywać jego wizerunku ^^
ale syf. polacy to jednak są wsióry, ze słomą w butach. straszna hołota. jarać się jakimś kolesiem od 'będę grał', robić z tego etykietę. k🤬a. codziennie wchodzę na kwejka sprawdzić jak nisko upadamy. jak zaniżane jest poczucie estetyki, humory, wrażliwości. i widzę, że kopiemy coraz głębiej. zaraz do drapiemy się do jądra ziemi. niech nas spali. boże! błagam cie, zabij naród nasz, i wszystkie na planecie. niech ziemia sobie odetchnie.
podpis użytkownika
fb.com/uookie

@up niektórzy wszystko potrafią napisać, żeby dostać tylko jedno male piwko

@Lotharius pisze co chce i mam tysiące piw. uświadom to sobie.
podpis użytkownika
fb.com/uookie
jawortds napisał/a:
Autor chyba wagarował w podstawówce.
grĘ, nie gre.
Autor to po prostu debil. Mówmy wprost, nie chowajmy sensu w ładnych zdaniach z ukrytym przekazem.

Hahaha nie spodziewałem się zobaczyć plakatu z mojej mieściny
Druga wersja zapraszająca na derby też była w podobnej formie

"Wizerunek zaliczany jest do dóbr osobistych i podlega ochronie prawnej zgodnie z art. 23 i 24 Kodeksu Cywilnego" Zamiast grać w grę poczytał by trochę... jeszcze by na tym zarobił.

uookie napisał/a:
@Lotharius pisze co chce i mam tysiące piw. uświadom to sobie.
dlatego masz te piwa, bo piszesz zj🤬e posty robiąc z siebie debila