Jak to jest...
podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Bo to duch czasu był...
podpis użytkownika
Ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś...
Ten komiks pewnie Bongman narysował
k................9
2012-07-20, 12:57
@up
a wy to jakiś konkurs na to kto więcej ostrzeżeń dostanie za pisanie o pewnej osobie w komentach??
Dajcie mu spokój bo nic dzisiaj nie wrzuci. Dzień bez jego wyszukanych żartów to jak niedziela bez familiady.
To nasz człowiek!
podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
B................L
2012-07-20, 15:25
Spotyka się Bongman z Kulim:
Bongman: Opowiem Ci kawał.
Kuli: Chcesz dostać sierpowym?
BurbonPL, warn już leci
Hahaha modzi nie mają co robić i poj🤬o im się w główkach:D jak ktoś pisze o penerze to się nic nie dzieje, ale bongman to widzę ma już wykupiony paszport polsatu i immunitet

Modki macie naj🤬e we łbie. Idźcie trochę się przejść bo te komputery wam szkodzą. Pewnie naruszę teraz zbyt zawyżone EGO wszystkich modków (młotków)
B................L
2012-07-20, 17:02
łohoho straszne. Te wasze zasady są poryte po całości. Niby stronka "sadystyczna" a dajecie warny jak na pudelku.
"Ten komiks pewnie Bongman narysował "
zapraszam do przeczytania tematu Co Wk🤬ia Moderatora.
To ja również zapraszam modki bo jest tam punkt o dawaniu nie śmiesznych i bezsensownych kawałów, a jakoś od pana B. wszystkie tutaj są i nikt nikomu warnów nie daje, więc sami przeczytajcie regulamin zanim komuś dajecie warna.
BurbonPL napisał/a:
a dajecie warny jak na pudelku.
Tam dostałeś permanentnego, to teraz tutaj piszesz?
@Faragas
To, że Ty masz c🤬jowe poczucie humoru/nie rozumiesz żartów/jesteś idiotą nie znaczy, że inni też.
Po drugie to, że dowcip jest na głównej, zależy od ilości Piw, więc jak widać, komuś te dowc🤬y się podobają.
@up
Poczułem się urażony, obelgi podszyte nienawiścią i czemu nie ma warna??