Kobieta marzenie. Szczupła, brzuszek płaski, buzia niebrzydka, umie skitrać wódę. Op🤬lisz z nią wódę na pół, po wszystkim zrobi loda, da zalać brochę, a po seksie c🤬ja można we włosy wytrzeć
. Wyjdziesz za mnie?

podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Czy Was wszystkich poj🤬o.
Dziękuję Ci CrazyEdek, że odbiorców, czyli mnie też, masz za debili.
Dziękuję Ci CrazyEdek, że odbiorców, czyli mnie też, masz za debili.

Hehe pieprzone walikonie. Jak myślicie ze skitrala to w muszelce to macie niezłego downa. I te wysrywy.. ,,perła” ,, wyjdziesz za mnie?”. Jedyna kobieta jaka za Was wyjdzie ma to samo imię i nazwisko: Renia Grabowska:)
wojtekpwse napisał/a:
Hehe pieprzone walikonie. Jak myślicie ze skitrala to w muszelce to macie niezłego downa. I te wysrywy.. ,,perła” ,, wyjdziesz za mnie?”. Jedyna kobieta jaka za Was wyjdzie ma to samo imię i nazwisko: Renia Grabowska:)
walenie konia poprawia zdrowie, a związek z kobietą pogarsza, szczególnie psychiczne
Gamonie, przecież widać że miała to skitrane przy lewym udzie po wewnętrznej stronie, spodnie obcisłe to nie wypadło, a flacha płaska więc nie było aż tak widać.

kawior2007 napisał/a:
Mam nadzieję, że to jakiś trik
tak trik, miała tą butelkę z tyłu spodni, za plecami, dlatego tak głęboko włożyła rękę do spodni żeby ją sięgnąć
Szkoda że taki krótki film,bo jeszcze zapojke i dwie szklanki wyjęła.
Radek widać taki romantyk z Ciebie co
radek225 napisał/a:
Kobieta marzenie. Szczupła, brzuszek płaski, buzia niebrzydka, umie skitrać wódę. Opie**olisz z nią wódę na pół, po wszystkim zrobi loda, da zalać brochę, a po seksie ch*ja można we włosy wytrzeć . Wyjdziesz za mnie?
Radek widać taki romantyk z Ciebie co

wojtekpwse napisał/a:
Ale ty jesteś smutny...