👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Beka_XD napisał/a:
100% babsko.
Z hamulcem wciśniętym do oporu,przecież.

Skąd wiecie że to baba, może ktoś ma problem ze zdrowiem. Nie widać przecież że to babka, po za tym to aż nie możliwe żeby tak do końca jeszcze gazować.
Mez napisał/a:
po za tym to aż nie możliwe żeby tak do końca jeszcze gazować.
I właśnie dlatego uważamy że to kobieta, albo dziecko.
Nie... Jednak definitywnie kobieta.
zwierzak30 napisał/a:
Z hamulcem wciśniętym do oporu,przecież.
BMW = będziesz miał wydatki.
Baby to profilaktycznie co miesiac, powinny miec egzamin teoretyczny i praktyczny. Im sie wraz z okresem zeruje iloraz inteligencji,zdolnosc logicznego myslenia, kojarzenie faktow, i sprawnosc psychofizyczna. W przypadku mojej zony zespol napiecia przed miesiaczkowego zaczyna sie z koncem okresu i trwa przez 3 tygodnie nastepnie konczy sie okresem. Psychicznie fizycznie i emocjonalnie stoi w najnizszym mozliwym punkcie. Nie robiac sobie prawka, i nie siadajac za kierownice uratowala wiencej istnien niz niejeden swiety.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie