Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-08-29, 15:02 2
Jak idzie się na humanistykę to z pewnością. Jak jest się na politechnice to raczej nie.
Zgłoś
~Beny 2014-08-29, 15:08 18
@up ciekawe komu ty będziesz dziękował...

podpis użytkownika

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-29, 15:10 6
Jak człowiek traktuje studia poważnie i coś od siebie daje to i ze znalezieniem pracy problemu nie będzie miał.
Zgłoś
BongMan 2014-08-29, 15:13 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
nowynick 2014-08-29, 15:16 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
modyf 2014-08-29, 15:45
Zgłoś
MalinowySasza 2014-08-29, 21:50
Jak się chwali, że dostał pracę.
Zgłoś
tranzystor 2014-08-29, 22:14 4
santaxl napisał/a:

Jak jest się na politechnice to raczej nie.

Ale po co "jest się" na tej Politechnice? Bo dawniej się studiowało, teraz produkuje się masowo "inżynierów", którzy "jest się" na Politechnice.
Zgłoś
Syn_Milionera 2014-08-29, 22:18 1
Co mówi większość dzisiejszych absolwentów zaraz po studiach?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Z sosem czy bez?
Zgłoś
ellsworth 2014-08-29, 22:25 8
Zgłoś
xXcarlossXx 2014-08-29, 22:33
Up
Zgadza się dokładnie to co mówisz.
Ja pisałem maturę z historii:/ ale pomyślałem że potem będę bilety w muzeum sprzedawał na pół etatu? poszedłem do wyższej szkoły zawodowej, z myślą jak mnie wyjebią to trudno. Udało mi się skończyć te studia choć nie było łatwo. Poszedłem na staż jako Project manager do międzynarodowej firmy - pracowałem tam 1,5 roku (nie był to wymarzony zawód). Teraz kończę magisterkę i jestem inżynierem jakości w firmie produkującej amortyzatory na 1 montaż do samochodów osobowych i mam 3 tys pln na ręke miesięcznie. Obecna praca wymaga dużo wiedzy technicznej i to mi się podoba!
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-29, 22:53
Ja tam kończę "Technikum Elektroniczne" i jest OK. Pasja, zainteresowanie oraz robota.
Dalej to sam nie wiem... Jeszcze myślę (o ile zdam maturę w 2015).
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-29, 23:00
@up, up, up

Właśnie tacy ludzie będą potrzebni, gdy nastanie Nowy Porządek [nie utożsamiać z "Novus Ordo Mundi"].
Uczmy się, uczmy. Dzięki Nam Rzeczpospolita na powrót stanie się potęgą.
Jednakże... najpierw trzeba uzdrowić, nie tyle "władzę"... nie tyle "państwo"... co naród!
Dzisiejsza mentalność polactwa napawa mnie obrzydzeniem... [oczywiście znajdują się liczne wyjątki, ale w skali całego społeczeństwa to jednak niewielki procent].
Zgłoś
natking 2014-08-29, 23:29 1
@up, zrób se porządek w pokoju i głowie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem