Co mówi młody przyjęty do biura pracownik zaraz po studiach?
-dziękuje ciociu
Może suchar ale prawdziwy
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-08-29, 15:02
Jak idzie się na humanistykę to z pewnością. Jak jest się na politechnice to raczej nie.
@up ciekawe komu ty będziesz dziękował...
konto usunięte
2014-08-29, 15:10
Jak człowiek traktuje studia poważnie i coś od siebie daje to i ze znalezieniem pracy problemu nie będzie miał.
Jak się chwali, że dostał pracę.
santaxl napisał/a:
Jak jest się na politechnice to raczej nie.
Ale po co "jest się" na tej Politechnice? Bo dawniej się studiowało, teraz produkuje się masowo "inżynierów", którzy "jest się" na Politechnice.
Co mówi większość dzisiejszych absolwentów zaraz po studiach?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Z sosem czy bez?
Up
Zgadza się dokładnie to co mówisz.
Ja pisałem maturę z historii:/ ale pomyślałem że potem będę bilety w muzeum sprzedawał na pół etatu? poszedłem do wyższej szkoły zawodowej, z myślą jak mnie wyjebią to trudno. Udało mi się skończyć te studia choć nie było łatwo. Poszedłem na staż jako Project manager do międzynarodowej firmy - pracowałem tam 1,5 roku (nie był to wymarzony zawód). Teraz kończę magisterkę i jestem inżynierem jakości w firmie produkującej amortyzatory na 1 montaż do samochodów osobowych i mam 3 tys pln na ręke miesięcznie. Obecna praca wymaga dużo wiedzy technicznej i to mi się podoba!
konto usunięte
2014-08-29, 22:53
Ja tam kończę "Technikum Elektroniczne" i jest OK. Pasja, zainteresowanie oraz robota.
Dalej to sam nie wiem... Jeszcze myślę (o ile zdam maturę w 2015).
konto usunięte
2014-08-29, 23:00
@up, up, up
Właśnie tacy ludzie będą potrzebni, gdy nastanie Nowy Porządek [nie utożsamiać z "Novus Ordo Mundi"].
Uczmy się, uczmy. Dzięki Nam Rzeczpospolita na powrót stanie się potęgą.
Jednakże... najpierw trzeba uzdrowić, nie tyle "władzę"... nie tyle "państwo"... co naród!
Dzisiejsza mentalność polactwa napawa mnie obrzydzeniem... [oczywiście znajdują się liczne wyjątki, ale w skali całego społeczeństwa to jednak niewielki procent].
@up, zrób se porządek w pokoju i głowie