👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co tam kilkadziesiąt kg nad głową, ważne a by nikt nie zobaczył pękniętych spodni...
To kara za nieprawidłowo wykonywane ćwiczenia i rujnowanie swoich pleców

Spark napisał/a:
Co tam kilkadziesiąt kg nad głową, ważne a by nikt nie zobaczył pękniętych spodni...
Gryf wygląda na dyszke z dwoma piątkami lub dwojkami .
Pierdziawa? Synek czy Ty jesteś ze Świrzowej k/Jasła?
Karmazon napisał/a:
W życiu nie widziałem takiego ćwiczenia na pośladki, w sumie pewnie dla tego że go nie robię bo nie jestem kobietą ani ciotą
Może najlepiej zrób wypisz listę ćwiczeń zakazanych. Nikt ogarnięty nie napisze, że ćwiczenie jakiejś konkretnej partii jest dla ciot, chyba że się leczy kompleksy. Pewnie go nie robiłeś, bo z siłownią mało cie łączy albo po prostu jesteś lamusem, który robi tylko klatę i bicepsy, bo tylko to ma sens u mężczyzny, bo inne ćwiczenia są dla kobiet i ciot:D
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie