@up
Można się zdziwić. Grube kobiety póki młode to mają w c🤬j wybujałe ego i wydaje im się, że są najładniejsze, najmądrzejsze, najlepsze i próbują sobie wszystkich podporządkować. Ludzie z grzeczności nic nie wspominają o ich nadwadze, a to utwierdza je w przekonaniu, że są atrakcyjne i mogą wszystko.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Można się zdziwić. Grube kobiety póki młode to mają w c🤬j wybujałe ego i wydaje im się, że są najładniejsze, najmądrzejsze, najlepsze i próbują sobie wszystkich podporządkować. Ludzie z grzeczności nic nie wspominają o ich nadwadze, a to utwierdza je w przekonaniu, że są atrakcyjne i mogą wszystko.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

@up
te cechy osobowościowe są niezależne od tuszy, jak baba jest próżna i błędnie utwierdzona w przekonaniu, że jest pępkiem świata to czy będzie zasuszoną suką czy tłustą raszplą nie ma znaczenia, bo one wszystkie po prostu lubią manipulować i podporządkować sobie wszystko w zasięgu.
można by rozprawiać o kobiecych ułomnościach do końca dziejów, ale przecież coś trzeba r🤬ać
te cechy osobowościowe są niezależne od tuszy, jak baba jest próżna i błędnie utwierdzona w przekonaniu, że jest pępkiem świata to czy będzie zasuszoną suką czy tłustą raszplą nie ma znaczenia, bo one wszystkie po prostu lubią manipulować i podporządkować sobie wszystko w zasięgu.
można by rozprawiać o kobiecych ułomnościach do końca dziejów, ale przecież coś trzeba r🤬ać

@up@up2x
Morał z tego taki, żeby mówić waleniom wprost, że są opasłe, podobnie precelkom, że im grawitacja kości łamie.
Morał z tego taki, żeby mówić waleniom wprost, że są opasłe, podobnie precelkom, że im grawitacja kości łamie.
teken napisał/a:
A co jest w tym złego, dodatkowe białeczko.
Też tak sądzę, gw🤬ty są super

mi tam mucha w zupie nie przeszkadza, tzn, wyjebac ją z talerza i dalej konsumowac swoje za ciężko zarobione
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Tak
więcej, kwejka w kwejku
Do p🤬lcie ten portal do parteru tak sk🤬iałymi wstawkami.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

Mr.Lumberjack napisał/a:
Do p🤬lcie
Panie drwalu, to już nie pierwszy raz kiedy muszę udzielić Ci ortograficznych wskazówek, Dop🤬lić Ci, żebyś się nauczył?