Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:02
Żarcik
konto usunięte • 2011-08-15, 8:00
Pewnej nocy mąż krzyczy przez sen: "Zaginaj..zaginaj!" Żona budzi się, cuci męża i pyta się: kochanie co Ci się śniło?
- A no śniło mi się, że goni mnie taki wielki mudżyn z wielką murzyńską pałą no a ja byłem nago więc uciekam, aż do szedłem do takiej wielkiej skarpy, poślizgnąłem się i już miałem spadać a ten murzyn wsadza mi palec w dupę! To ja krzyczę : Zaginaj bo spadnę!!!
Zgłoś
HighEnd 2011-08-15, 8:06 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-15, 8:53 2
pewnie sam wymyslał
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-15, 9:07
Ten kawał dochodzi po długim czasie : P
Zgłoś
soqu1 2011-08-15, 11:47 13
Karol, ty tu nas w #$%^ nie rób... już wiemy jaki masz nick
Zgłoś
Krzysztov 2011-08-15, 21:43 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
erotyczny 2011-08-15, 21:44
Zgłoś
think666 2011-08-16, 17:13
BurbonPL napisał/a:

mudżyn z wielką murzyńską pałą

Jak już robisz z siebie debila to rób to konsekwentnie... Mudżyn - mudżyńska pała , a teraz zgadnij dlaczego przeglądarka mi te wyrazy podkreśla na czerwono?
Zgłoś
RastaMan 2011-08-16, 17:53
@autor http://pl.wikipedia.org/wiki/Marzenia_senne

nie żebym coś sugerował, ale powinieneś udać się do jakiegoś terapeuty
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-16, 18:44
a może napisałem to specjalnie? - . o ło jezu ale macie problem! Najważniejsze jest przesłanie kawału, jak macie tępe mózgi zjechane od fapowania to wypad
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-16, 18:59
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-16, 19:04
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-16, 21:06
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-16, 21:20
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2011-08-16, 22:30
BurbonPL napisał/a:

do szedłem

aha, czyli nie doszedłeś czy doszedłeś?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem