i taka reklama filmu jest zajebista!
...może i okaże się c🤬jowy, ale na pewno obejrzę!

Dobre... ale byłoby jeszcze lepsze, gdyby jakiś spanikowany klient ją zastrzelił ze strachu.

podpis użytkownika
Smak '80 lat...
Był już taki jeden co potrafił podobne rzeczy i go ukrzyżowali. Ja tam bym uważał na jej miejscu

nie okaże się c🤬jowy bo to film na podstawie książki Stephen Kinga:)..
@Sztandi
Widząc tę klatkę od razu słyszy się w głowie soczyste, murzyńskie "deeeejmmm!".
Widząc tę klatkę od razu słyszy się w głowie soczyste, murzyńskie "deeeejmmm!".

1:40 - --Czarna z srajfonem liczyła że sprzeda to do wiadomości i wkońcu wygra z ławką w utrzymaniu czteroosobowej rodziny...
ale zesrała się ze strachu i uciekła
ale zesrała się ze strachu i uciekła

Czekałem 6 lat na ekranizację tej powieści Kinga. Nie mogę się doczekac (uwaga spojler) sceny ze szkoły, kiedy Carrie będzie cała w krwi i przebierze się miarka i rozp🤬oli całe miasto.
Multum ekranizacji Stephena zostało sp🤬olonych, ale to nie może zostac sp🤬olone,. Przed tym filmem powstal zajebisty spektakl teatralny z zajebistym podkladem muzycznym i zajebistymi aktorami, którego producentem był Lawrence D. Cohen, fanatyk Kinga.
Jednak film będzie niespodzianką. Jodie Foster miała zagrac matkę Carrie, jednak jak zwykle poszlo o kase.
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Multum ekranizacji Stephena zostało sp🤬olonych, ale to nie może zostac sp🤬olone,. Przed tym filmem powstal zajebisty spektakl teatralny z zajebistym podkladem muzycznym i zajebistymi aktorami, którego producentem był Lawrence D. Cohen, fanatyk Kinga.
Jednak film będzie niespodzianką. Jodie Foster miała zagrac matkę Carrie, jednak jak zwykle poszlo o kase.
podpis użytkownika
– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

SamSpirytus napisał/a:
Czekałem 6 lat na ekranizację tej powieści Kinga. Nie mogę się doczekac (uwaga spojler) sceny ze szkoły, kiedy Carrie będzie cała w krwi i przebierze się miarka i rozp🤬oli całe miasto.
No to k🤬a zajebiście, że czekałeś bo tak się składa, że taki film powstał już dawno... A ten nowy to po prostu remake...