👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

haha! k🤬a jak wszyscy nagle zamilkli i nie wiedzeli co zrobic hahaha

ander000 napisał/a:
co on tam gada?
"And the news: It's a black boy"
Po tej rodzinie wszystkiego można się spodziewać, w końcu to prawdziwa rodzina sadola

Aa to chodzi o to dziecko tej księżniczki i księcia. Hahahaha to teraz rozumiem, to czarne dziecko. Ładnie do**bał do pieca : D
No cóż każdy kraj ma swoje royal bejbi i swoją księżną kate. My mieliśmy pecha, że kate pochodziła ze sosnowca.

Ryży i gruby czarnoskóry chłopiec o imieniu Janusz - Kwintesencja Zjednoczonego Królestwa Wielkiej Brytanii i Irlandii Północnej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie