Występują:
Ja, Russell - Anglik, Lenny - Murzyn.
Mamy w pracy takie pomieszczenie, gdzie gotuje się kraby, a w pomieszczeniu obok wyciąga się je z gorącej wody i myje zimną. Krabów jest w c🤬j i są gorące jak ja p🤬lę, a od polewania ich zimną wodą tworzy się mgła, przez którą widoczność ograniczona jest do około metra-dwóch. Stoję tam w tej mgle, podbija do mnie Russell:
- What's up?
- I'm hidden in the mist.
- If Lenny was here, it would be gorilla in the mist
.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-12-07, 18:52
Bongman, będą ci teraz jechać, że kraby w UK sortujesz i nie jesteś patriotą
PS pytanko, gotujecie je na żywca?
@up już jechali ale on i tak to ma w dupie
K🤬a typowe imiona dla angola i czarnego, Ty pewnie jestes Jan
BongMan jest patriotą patrzącym w przyszłość - poświęca się dla kraju i gotuje kraby na obczyźnie żeby Wasze dzieci miały na kogo płacić składki emerytalne
Russell Crowe z Tobą BongMan na krabach w Anglii zap🤬la?
Jak tak dalej będzie szło w naszym kraju i w rządzie, to pójdę w ślady bongmana. Bynajmniej nie będę opowiadał sucharów, ale jest różnica między 18k funtów(minimalnie w branży, gdzie bym chciał pracować) rocznie za pracę na wyspach, a 18k PLN tutaj
Aha, i nazywanie małpiatek po imieniu, zawsze piwo
konto usunięte
2013-12-08, 0:47
Ostatnio ustaliłem, że BongMan ma na imię Marcin
o k🤬a ale syf mi tu serwujesz, umrzyj prosze.
konto usunięte
2013-12-08, 0:57
A Kierowca autobusu przez mgłę bił wam brawo...
Występują:
Ja, Russell - Anglik, Lenny - Murzyn.
Mamy w pracy takie pomieszczenie, gdzie gotuje się kraby, következő szobában és ez forró vízzel extraháljuk a golchi â dŵr oer. Cranc yn dick, ac maent yn, heiß wie fick mich, und das Gießen von kalten 물은 안개를 생성을 통해 제한된 가시성 yog hais txog ib tug Meter los yog ob tug. kuv sawv มีหมอกในรัสเซลยกให้ฉัน:
- Chuyện gì vậy?
- ខ្ញុំបានលាក់នៅក្នុងអ័ព្ទនេះ។
- लेनी यहाँ था,سيكون غوريلا في الضباب
konto usunięte
2013-12-08, 1:06
Ja p🤬lę, co za c🤬jnia... Założę się, że to on postawił sobie piwa z fikcyjnych kont, że niby komuś się podobało...
murzyn wielką literą j🤬iec napisał, to już szczyt...
konto usunięte
2013-12-08, 1:33
@Slevin: A myślałem, że mam w przeglądarce domyślnie poinstalowane czcionki dla tych wszystkich krzaczków.
Dziwne, jakoś w konsoli je widać.
konto usunięte
2013-12-08, 1:56
Tak jak ktoś już kiedyś powiedział:
Bongman:
1231 lat
2353 prace