2 dni temu moja żona przeszła pewną metamorfozę, znacznie skróciła włosy i przefarbowała je na rudo.
Dziś zebrało mi się na żarty z niej, poza oklepanymi typu "dlaczego nie warto ufać łysemu.." bo zawsze mógł być rudy, dostałem weny twórczej i oto dialog a potem dwa strzały w moje ramię
J - JA
Ż -Żona
J - aaa kochanie wiesz wojna z ruskimi to jest już raczej nie nieunikniona...
Ż - wiem
J - wiem, że wiesz bo widzę że już nawet zardzewiały hełm założyłaś
własne
Wojna wojną a ty pewnie walisz teraz niemca po kasku
h................h
2014-08-28, 18:35
- wiesz...
- wiem...
- wiem, że wiesz...
Dialogi jak w "Ch jak c🤬j".
hgh napisał/a:
- wiesz...
- wiem...
- wiem, że wiesz...
Dialogi jak w "Ch jak c🤬j".
Nie spuszczaj się tak bo przy 62 l Ci rozrusznik kleknie i wtedy będzie ch...
podobno kobieta jak farbuje się na rudo to podświadomie daje sygnał że nie jest zadowolona z życia seksualnego... tak że chłopie weź się za siebie
k................m
2014-08-28, 19:33
@fashX - wj🤬eś gówniany tekst, przeróbkę kawału znanego nawet moim rodzicom. Słusznie zauważono, że nawet to sp🤬oliłeś i p🤬lisz jak w najgorszych serialach telewizyjnych. To się czepiasz wieku, którego i tak nie możesz zweryfikować. Ale od września już będziesz zasiadał przed telewizorem, wszelkie gówna z których czerpiesz wzorce wrócą na antenę.
g................n
2014-08-28, 19:41
Żarcik kosmonaucik, zazdroszczę koledze i zaczynam żałować, że się nie ożeniłem, taka beka przechodzi mi koło nosa.
kalium napisał/a:
@fashX - wj🤬eś gówniany tekst, przeróbkę kawału znanego nawet moim rodzicom. Słusznie zauważono, że nawet to sp🤬oliłeś i p🤬lisz jak w najgorszych serialach telewizyjnych. To się czepiasz wieku, którego i tak nie możesz zweryfikować. Ale od września już będziesz zasiadał przed telewizorem, wszelkie gówna z których czerpiesz wzorce wrócą na antenę.
Czwarty raz czytam Twoją wypowiedź i na prawdę stary zdradź mi przepis na ten środek, który zażyłeś bo też chciałbym tak odlecieć
k................m
2014-08-28, 19:52
Nie moja wina, że stwórca nie obdarzył inteligencją. Nie ja nie dopilnowałem, żeś do szkoły nie chodził.