Powiedz mu, że fajnie ma na chacie jak mu p🤬da gównem śmierdzi. Jak jest młoda świeża cipuszka to żadnym gównem nie śmierdzi. Tak zaraz wszyscy się dop🤬lą do mnie, ze co ja tam wiem, nigdy nie r🤬ałem.
podpis użytkownika
Dzieci pamiętajcie, jeżeli ktoś wam daje narkotyki -podziękujcie !!! To gówno jest strasznie drogie.
Konto usunięte
2014-03-31, 18:01
Korint napisał/a:
Powiedz mu, że fajnie ma na chacie jak mu p🤬da gównem śmierdzi. Jak jest młoda świeża cipuszka to żadnym gównem nie śmierdzi.
Na Brazzersach takie rzeczy piszą? ZMieniło się odkąd tam ostatnio byłem.
SlowackiBarman, Coś nie pykła Ci ta ,,riposta,,
podpis użytkownika
Dzieci pamiętajcie, jeżeli ktoś wam daje narkotyki -podziękujcie !!! To gówno jest strasznie drogie.
Up@to jest żart ,kawał !Rozumiesz ?czy nie masz za grosz poczucia humoru ?Jak ja uwielbiam ludzi którzy przeczytają coś w internetach i myślą ze tak jest na serio.A z wiekiem to i twojej p🤬da zacznie pachnieć jak te gówno z kibla .Nie pozdrawiam
podpis użytkownika
ale jaja
Konto usunięte
2014-03-31, 18:19
@anetamineta
Po nicku wnioskuję, że znasz się na rzeczy
anetamineta, Droga Anetko napiszę Ci coś. Nie bulwersuj się tam tak bo Ci się k🤬a patelnia przypali w kuchni. Po drugie, to Ty wierzysz we wszystko co w ,,internetach,, piszę, bo mój komentarz także był żartem, także zacytuję Ci Twoje słowa Ty sk🤬iała tempa p🤬do: ,,jest żart ,kawał !Rozumiesz ?czy nie masz za grosz poczucia humoru ?Jak ja uwielbiam ludzi którzy przeczytają coś w internetach i myślą ze tak jest na serio.A z wiekiem to i twojej p🤬da zacznie pachnieć jak te gówno z kibla .Nie pozdrawiam ,,
Zdaję sobie sprawę, ze jesteś ,,mężczyzną,, ale wnioskuje że jest z tobą coś nie tak skoro podpisujesz się tak c🤬jowato. Więc potraktuję Cię w taki sposób na jaki zasługujesz.
A teraz anetko proszę grzecznie wyłączyć komputerek i zap🤬lać w podskokach gary myć bo zaraz Twój Pan wróci z pracy ! Nie pozdrawiam
Konto usunięte
2014-03-31, 19:35
@Korint
uwielbiam jak ktoś używa słowa "tempy"... po prostu uwielbiam : D TY C🤬JU
@korint
c🤬a smierdzi roznie (ew. pachnie) i nei ma na to reguly debile
-J🤬 cię pies...
-A ciebie meliorant
(podobno bardziej drastyczna obelga)