Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Żart hydraulika
Konto usunięte • 2014-03-31, 17:52
Zasłyszane przed chwilą. Znajomy hydraulik pomaga nam przy wymianie kibla. Stuka coś młotkiem przy dziurze i w pewnym momencie do mnie:
-Ucz się, przyda się chociażby jakbyś ginekologiem został! Smród ten sam, tylko pieniądze inne!
Podobno kawał krążący w towarzystwie hydraulików
Zgłoś
StalowaWola 2014-03-31, 17:58 14
Powiedz mu, że fajnie ma na chacie jak mu p🤬da gównem śmierdzi. Jak jest młoda świeża cipuszka to żadnym gównem nie śmierdzi. Tak zaraz wszyscy się dop🤬lą do mnie, ze co ja tam wiem, nigdy nie r🤬ałem.

podpis użytkownika

Dzieci pamiętajcie, jeżeli ktoś wam daje narkotyki -podziękujcie !!! To gówno jest strasznie drogie.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-31, 18:01
Korint napisał/a:

Powiedz mu, że fajnie ma na chacie jak mu p🤬da gównem śmierdzi. Jak jest młoda świeża cipuszka to żadnym gównem nie śmierdzi.

Na Brazzersach takie rzeczy piszą? ZMieniło się odkąd tam ostatnio byłem.
Zgłoś
StalowaWola 2014-03-31, 18:09 1
SlowackiBarman, Coś nie pykła Ci ta ,,riposta,,

podpis użytkownika

Dzieci pamiętajcie, jeżeli ktoś wam daje narkotyki -podziękujcie !!! To gówno jest strasznie drogie.
Zgłoś
anetamineta 2014-03-31, 18:18
Up@to jest żart ,kawał !Rozumiesz ?czy nie masz za grosz poczucia humoru ?Jak ja uwielbiam ludzi którzy przeczytają coś w internetach i myślą ze tak jest na serio.A z wiekiem to i twojej p🤬da zacznie pachnieć jak te gówno z kibla .Nie pozdrawiam

podpis użytkownika

ale jaja
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-31, 18:19 4
@anetamineta

Po nicku wnioskuję, że znasz się na rzeczy
Zgłoś
Mr.Drwalu 2014-03-31, 18:22 18
"Nie por🤬asz sobie bracie, kiedy gównem śmierdzą gacie"

podpis użytkownika

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
StalowaWola 2014-03-31, 18:25
anetamineta, Droga Anetko napiszę Ci coś. Nie bulwersuj się tam tak bo Ci się k🤬a patelnia przypali w kuchni. Po drugie, to Ty wierzysz we wszystko co w ,,internetach,, piszę, bo mój komentarz także był żartem, także zacytuję Ci Twoje słowa Ty sk🤬iała tempa p🤬do: ,,jest żart ,kawał !Rozumiesz ?czy nie masz za grosz poczucia humoru ?Jak ja uwielbiam ludzi którzy przeczytają coś w internetach i myślą ze tak jest na serio.A z wiekiem to i twojej p🤬da zacznie pachnieć jak te gówno z kibla .Nie pozdrawiam ,,

Zdaję sobie sprawę, ze jesteś ,,mężczyzną,, ale wnioskuje że jest z tobą coś nie tak skoro podpisujesz się tak c🤬jowato. Więc potraktuję Cię w taki sposób na jaki zasługujesz.

A teraz anetko proszę grzecznie wyłączyć komputerek i zap🤬lać w podskokach gary myć bo zaraz Twój Pan wróci z pracy ! Nie pozdrawiam
Konto usunięte 2014-03-31, 18:46
Haha, zabolało xD
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-31, 19:35
@Korint
uwielbiam jak ktoś używa słowa "tempy"... po prostu uwielbiam : D TY C🤬JU
Zgłoś
troflix 2014-03-31, 19:36 2
@korint

c🤬a smierdzi roznie (ew. pachnie) i nei ma na to reguly debile
Zgłoś
Bazyliszek 2014-03-31, 19:58