Byłem wczoraj w najlepszym disco w mieście . W tłumie zauważyłem Weronikę Grycan . Po chwili podeszła do mnie , patrząc zalotnie rzekła
- Mam na Ciebie ochotę ...
Trochę przestraszony odrzekłem
- jak Jesteś głodna , to weź idź sobie w barze jakieś czipsy kupić czy cos
m................1
2012-06-01, 15:16
Oj Karol, Karol "Familiadę" chcą ci zamknąć to na Sadistica się przeniosłeś. Ty szczwany lisie.
familiada na wakacje zawieszona, gdzieś musi trzymać formę
podpis użytkownika
fb.com/uookie
A kto to jest ta Grycanka?
@qyk
strzeliłeś sobie w stopę...
podpis użytkownika
Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
r................3
2012-06-01, 16:28
@qyk jak kiedyś będziesz latał samolotem i rozp🤬olisz się o jej plecy ... to będzie właśnie ona
portable mountain
a................n
2012-06-01, 16:31
Przepraszam za c🤬jowy dowcip z familiady , jest mi bardzo zle
F................x
2012-06-01, 17:15
kawał lipny ale suchar całkiem na poziomie
m................y
2012-06-02, 9:38
Do baru ją wysłałeś? Żadnej hurtowni w pobliżu nie było?
J................o
2012-06-02, 10:04
No fakt... nieudana próba wysmiania grycanek. Pomyśl, na pewno da się jakoś zmienić kontekst, żeby jednak to było zabawne.
Ryuk
2012-06-02, 10:10
Google -> Weronikę Grycan -> i już rozumiem kawał.
podpis użytkownika
Głupota nie zwalnia od myślenia.
Locha do chlewa a nie na disco.
Przeczytałem "Żart o młodej Cygance"... Najpierw zdziwiłem się, że dużą literą. Potem ogarnąłem dowc🤬a i zobaczyłem moją pomyłkę. Reasumując tytuł "Żart o młodej cygance" pasowałby również.
Co to k🤬a ma być za nowa moda na zmyślanie c🤬jowych kawałów. Przecież to jest k🤬a żenujące. Każdy, kto wymyśla kawał, powinien dołączyć do niego swoje imię, nazwisko i mordę, może byście kilka razy pomyśleli, czy to jest śmieszne. Przecież to nawet sformułowane jest tak, jakby k🤬a dziecko z podstawówki wymyślało. Idźcie do c🤬ja, coraz więcej takiego ścierwa.
D................t
2012-06-02, 13:57