📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
A cały żart polega na tym, że Popek pozuje na takiego wariata żeby wzbudzić zainteresowanie gimbusów i dzięki temu sprzedać więcej płyt, tak samo jak robi to Lady Gaga.
Niestety wielu ludzi się strasznie podnieca jego ekscesami co widać w komentarzach. Obstawiam, że nie dał temu chłopakowi hamburgera ze skórą tylko jakiś inny, a po wszystkim powiedział mu że to był żart.
Niestety wielu ludzi się strasznie podnieca jego ekscesami co widać w komentarzach. Obstawiam, że nie dał temu chłopakowi hamburgera ze skórą tylko jakiś inny, a po wszystkim powiedział mu że to był żart.
Zrozumcie że jak to jest żart, i nawet jak nagra swoje żałosne tłumaczenie za tydzień, to nie każdy to objerzy i wiele osób będzie lało dalej z tego chłopaka biednego.
A mógł go strollować i powiedzieć z uśmiechem że dobre było
A mógł go strollować i powiedzieć z uśmiechem że dobre było
a co to...popek? (na serio nie wiem kto to-i nie chcę wiedzieć).
Nie wiem, co to za koleś, ale wiem, że Polacy chamstwo mają w postaci opcji wrodzonej. Ciekawe, dlaczego nie zrobił tego żartu komuś swoich wymiarów? To by było śmieszne. Klasyczna sytuacja: kozak, który uważa, że strollowanie słabszego jest zajebiste. Nie. Żart chamski, buracki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie