📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hahah, przypomina mi się jak mnie wkręcał mój starszy brat. szkoda że nie mam młodszego rodzeństwa, oj działoby się

Później się nie ma co dziwię, że młodzież taka znerwicowana, jakieś adhd i inne takie.

jebnąłbym go tym krzesłem żeby się zamknął ;/
szkoda że rodzice nie zdążyli jebnąć go o próg
szkoda że rodzice nie zdążyli jebnąć go o próg

pozeraczmotyli napisał/a:
Okrutne to :p Sama też się panicznie boję pająków
czas się oswoić

taka duża dziewczynka, a takiego małego pajączka się boi..
pozeraczmotyli napisał/a:
Okrutne to :p Sama też się panicznie boję pająków
pająków się boisz a biedne motylki pożerasz. i weź tu zrozum kobiety

Kiedys kumpel miał wpaść do baru. Spóźniał się, 20, 30min, 1h, ok, dzwonimy. Gdzie jesteś? Już wychodzę.
kolejne 30min. Telefon do niego: Gdzie jesteś? Zaraz bede. A gdzie jestes? W domu jeszcze. Czemu? Bo na futrynie jest pająk i nie chce mnie wypuścić.
Ps. To nie był pająk tylko kosarz
kolejne 30min. Telefon do niego: Gdzie jesteś? Zaraz bede. A gdzie jestes? W domu jeszcze. Czemu? Bo na futrynie jest pająk i nie chce mnie wypuścić.
Ps. To nie był pająk tylko kosarz

se7en napisał/a:
zakneblować mu ten ryj
Metody które stosowano na Tobie?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie