Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie żartowniś tylko stary debil. NIc tak nie ryje mózgu jak upływ czasu.
parapsychol napisał/a:
Sosnowiec lubi takie filmy
Sosnowiec ogolnie lubi zlych ludzi. Karol Wojtyła ma nawet kamień upamiętniający jego lądowanie Mi-8 na parkingu Auchan. Ach ten 1999 rok.

parapsychol napisał/a:
Sosnowiec lubi takie filmy
Nie prawda, nie było śliskiego kocyka. Swoją drogą dziwię się że zyskał taką sławę przez jedną k🤬ę która zabiła jedno dziecko. Pod Łodzią czy inną Częstochową ukisili chyba z 10 dzieci w beczkach po kapuście i wszyscy to przyjęli jakby nic wielkiego się nie stało 🤔
Polak_mały napisał/a:
Nie prawda, nie było śliskiego kocyka. Swoją drogą dziwię się że zyskał taką sławę przez jedną k🤬ę która zabiła jedno dziecko. Pod Łodzią czy inną Częstochową ukisili chyba z 10 dzieci w beczkach po kapuście i wszyscy to przyjęli jakby nic wielkiego się nie stało 🤔
nie zesraj się! sosnowiec to stan umysłu! lepiej się wyprowadź, zamiast bronić!
Ukasz995 napisał/a:
Gdzie ten jarek sam się wybrał
Jarek to by tam z pleców Giertycha musiał sięgnąć

[ Dodano: 2024-08-19, 21:05 ]
Dziecko szybko pionizowane, nic mu nie będzie

Polak_mały napisał/a:
Bo Sosnowiec to gówno, a sławę zyskał bo c🤬jowy jest. Poznałem 3 osoby z tego syfu i wszystkie 3 rozdarte jak amerykańskie małpy w rui.