Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:57
Żarty kolegów z pracy
konto usunięte • 2013-05-27, 15:25
Tekst znajomego żonatego faceta, więc na pewno nie było:

"Gdyby kobieta miała trochę godności to sama by odeszła po 5 latach"

I kawał kolegów z pracy, też żonaci:

Siedzi dwóch kolesi przy barze i piją piwo z kostkami lodu. Jeden mówi do drugiego:
- Ty, wiedziałeś, że w kostkach lodu są dziury?
- Od 20 lat mam taką w domu.
Zgłoś
Moby_Dick 2013-05-27, 16:01 4
"Tekst znajomego żonatego faceta, więc na pewno nie było:" - Ten facet tutaj te kawały przeczytał, albo i gdzie indziej i Tobie opowiedział. W każdym bądź razie, to nie jego tekst i tamtych żonatych też nie - bo to są jedne ze starszych kawałów tzw małżeńskich.
Zgłoś
andyq 2013-05-27, 16:26 47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
preliator 2013-05-27, 17:21
Ło ho ho pozdrów kolegów z pracy
Zgłoś
MCL 2013-05-27, 20:48 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Gebofon 2013-05-27, 20:50 1
Zgłoś
abdul 2013-05-27, 20:50 2
ktos wam wybiera te zony>?
Zgłoś
BongMan 2013-05-27, 21:40 2
Agnes90 napisał/a:

"Gdyby kobieta miała trochę godności to sama by odeszła po 5 latach"

Gdyby facet miał trochę mózgu to by się nie żenił, zwłaszcza jeśli potem ma jęczeć, jak mu wielce źle.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-27, 23:04 1
Zgłoś
andyq 2013-05-27, 23:33
Zgłoś
Gebofon 2013-05-27, 23:44 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-27, 23:54 2
Ja tam pije piwo z kolegami, a nie z kostkami lodu... przyjaźń do kostek lodu musi szybko przemijać
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-28, 11:14
A cidera w upalny dzień nigdy nie piliście?? Jego najlepiej podawać z lodem i i mega schłodzonego. Orzeźwia lepiej niż standardowy browar.
Zgłoś
smyndryl 2013-05-28, 14:39
Jednak cydr od piwa trochę się różni nie sądzisz?

Kilka lat temu byłem na podhalu, okolice Nowego Targu jeśli chodzi o ścisłość, z kumplem i jego żoną. Zaszliśmy sobie do okolicznej mordowni, wielkiego niebezpieczeństwa nie było, bo to rodzinne strony małżowiny mojego zioma, a i on młodość na podhalu spędził. Piwka by się człowiek napił, ale lanego to nie pije nawet u siebie, a co dopiero na jakimś wyjeździe. No to co macie w butlach? Oj, mały wybór. No to Zywiec 0,33, żeby szybko wypić i wyjść nie uraziwszy gospodarza. Zaordynowałem małego Żywca w butli, panna zza baru Żywczyka otworzyła, przelała do pokala 0,5 i.... dolała wody do pełna, tak prosto z kranu, po czym bez żadnego zażenowania postawiła to „piwo" przede mną. Podziekowałem, zapłaciliśmy i wyszli.
To jest rozwadnianie piwa. Niech mi jakiś baran powie, że piwo w knajpach jest mieszane z wodą.
Uprzedzając pytania dlaczego więc nie pijam „u siebie" piw lanych. Ano dlatego, że nie jestem w stanie zdzierżyć dwutlenku węgla, którym to piwo jest nasycane. Wyjątkiem jest Tyskie z Tanka, które w ogóle nie jest gazowane, ale to inna historia jest.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem