👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Te murzyny nie mają racji,skąd wiadomo ogólnie,że pierdział w jego kierunku?

Hehe dobre jaja sobie zrobili:) filmik zasluguje na conajmniej 200piwek:)

za zarty z czarnych zawsze bedzie duze, zimne, bawarskie piwo!
Dowód, że nie tylko rasiści to debile, ale też że debile to rasiści... Kolegom z góry gratuluję smaku i poczucia humoru.

A mi się właśnie podoba ich reakcja. Oni są szczerzy i jest w nich jakieś życie. U nas każdy by spuścił głowę i udawał że nic się nie działo, zero interakcji społecznych. Jesteśmy jak takie warzywa. Ale śmiejcie się dalej. Może lubicie jak wam pierdzą ludzie pod nosem.

Cytat:
A mi się właśnie podoba ich reakcja. Oni są szczerzy i jest w nich jakieś życie. U nas każdy by spuścił głowę i udawał że nic się nie działo, zero interakcji społecznych. Jesteśmy jak takie warzywa. Ale śmiejcie się dalej. Może lubicie jak wam pierdzą ludzie pod nosem.
Nastoletni anarchista

Mi się pan w białej koszulce kojarzy z takim jednym panem z Norwegii
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie