👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Obrzydlistwo. Jak można zwierzęta w łózku trzymać, nigdy nie zrozumiem. Jeszcze się później zoofile jedne z nimi po mordach liżą. Pies na podwórko, kot do piwnicy, reszta na talerz.
Koty mają na języku receptory rozróżniające feromony. Wszystkie tak robią, tygrysy, lwy itd też.
janlew napisał/a:
Obrzydlistwo. Jak można zwierzęta w łózku trzymać, nigdy nie zrozumiem. Jeszcze się później zoofile jedne z nimi po mordach liżą. Pies na podwórko, kot do piwnicy, reszta na talerz.
Zapomniałeś dodać że upośledzone dzieci z kazirodczych rodzin (takie jak ty) powinny być utylizowane a w najgorszym przypadku nie dopuszczane do internetu

Odruch Flehmena - bada skład feromonów w powietrzu dzięki narządom jacobsona.
Ahhh przypominają się dobre czasy studiów i zaliczenie z anatomii... po ogłoszeniu ocen mieliśmy podobne wyrazy twarzy jak ten kot. A szczególnie ja, gdy udało mi się zaliczyć w pierwszym a uważałem że to niemożliwe.
Ahhh przypominają się dobre czasy studiów i zaliczenie z anatomii... po ogłoszeniu ocen mieliśmy podobne wyrazy twarzy jak ten kot. A szczególnie ja, gdy udało mi się zaliczyć w pierwszym a uważałem że to niemożliwe.
Polnischefuhrer napisał/a:
Pies się po jajach lizał, kot po dupie a ciebie później po twarzy lizał jak spałeś zoofilu
![]()
No mama tacie laskę robiła, jajo zasysała a później dawał ci całusa na dobranoc. Tu nie ma problemu ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie