Główna Poczekalnia (1) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:10
Zasadnicza Służba Wojskowa
konto usunięte • 2013-11-26, 0:02
Pis joł cz🤬chy !
Jak dobrze wiemy nasz jakże cudowny rząd zawiesił zasadniczą służbę wojskową. Jak prawie zawsze zrobił to oczywiście bo kochają swój naród i chcą dla niego jak najlepiej, no przecież wszyscy nasi politycy zrobili to tylko z miłości bo dlaczego by inaczej ?

Oczywiście zawieszenie zetki było popierane przez dużą części Polaków. Cieszyli się że nie będą musieli stracić dużo czasu w wojsku, że nie będą musieli się męczyć, bać i zap🤬lać w koszarach a nic tym nie zyskają. Czy aby napewno ? Nie znam osobiści osoby która narzekała na to że byli w wojsku, nie twierdze oczywiście że takich nie ma ale ja chyba miałem takie szczęście że nie spotkałem takiej osoby. Oczywiście trzeba było tyrać i słuchać się wyższych stopniem ale to chyba jedyna rzecz która była mniej przyjemna czynnością w służbie. Za to zawsze człowiek który wyszedł z wojska stawał się mężczyzną, to właśnie w tych koszarach można przeżywało się przygodę życia. Ci którzy omineli służbę robiąc w c🤬ja na komisji jak to oni się nie nadają wymyślając że mają downa albo inne c🤬jowe kłamstwa "byle by tylko zostawili mnie w cywilu bo sobie tam nie dam rady". (Dla mnie osobiści takie osoby są c🤬ami i powinni zap🤬lać do kuchni bo widocznie tam ich miejsce. Nie zdziwię się że takie p🤬ki w swoich związkach "nie noszą spodni".) Niektórym się udawało inni nie mieli już takiego "szczęścia?".

Ci co wyszli z wojska nie zapomną tego co działo się w koszarach do końca życia, miliony wspomnień a także doświadczeń które kształtowały miłość do ojczyzny a także kształtowały samego szeregowego. Właśnie w wojsku jak pisałem wcześniej z chłopca zamieniali się w mężczyzn którzy byli gotowi stracić życie w obronie swojej ojczyzny i rodziny.

A co teraz? Teraz możemy doświadczyć tego co się dzieje z dzisiejszymi "mężczyznami". Czy dla Ciebie "mężczyźni" powinni wyglądać tak ?

CHYBA K🤬A NIE !!!

Jak widzą taką p🤬dę na ulicy o otwiera mi się nóż w kieszeni, mam nadzieje że wam też. Takie pedalstwo trzeba ukrócić. Dlatego jestem w 100% za tym by wróciła zasadnicza służba wojskowa. Mam nadzieje że wy także.

Mój ból dupy skończony na dziś!

[size=6]Ten post ma na celu obraze j🤬ych pedałów w rurkach!
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-11-26, 0:16 2
czy ja wiem czy to cos da, z pedalstwa sie nie wyrasta wiec takie c🤬y jakos przetrwaja wojo a potem wroca do swoich rurek i ajfonow
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-26, 0:20 88
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
slig01 2013-11-26, 0:20 23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CahirAepMawr 2013-11-26, 0:35 13
Jak widzę takie pedała to zastanawia mnie jedno, a mianowicie gdzie jest ojciec tego gówna i jak on na to pozwala.
Zgłoś
Pizkes 2013-11-26, 0:35 30
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-26, 0:49 10
Pizkes haha chyba P🤬deks

PEDALY sie solidaryzuja jak widze nie ?

Anal z wami
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-26, 0:54
Dużo w tym racji,, choć nie całość. Piwko dam. Na głównej dyskusja się rozwinie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-26, 1:00 6
Piwko tylko i wyłącznie za pojazd po ciotach. ZSW nie popieram do końca, ale faktem jest, że nie mogę patrzeć na to jak nam się młodzież pedali.
Sam stary nie jestem i na ZSW się nie załapałem, ale ojciec raczej mnie wychował dobrze i p🤬dą nie jestem.
Zgłoś
piter07 2013-11-26, 1:15
hah ten w różowym to ma brodę jak półksiężyc
Zgłoś
Demoqp 2013-11-26, 1:29
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-26, 1:50
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-26, 1:52
co nam po takim zsw jak to będą tylko zmarnowane pieniądze-ani armii,szkolenie chjowe,pieniądze zmarnowane,pedalstwo czy tam te inne teraz popularne rzeczy zostaną.
Jedyne co to może naprawić to głód
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-26, 1:57 11
Ja rozumiem kolego ,że pewne zasady są ważne i takowe można w wojsku nabyć ale człowiek człowiekowi nie równy i niektórzy wolą książki od karabinów i bibliotekę od koszar. Co nie oznacza ,że taka osoba jest od razu zniewieściała czy lubi chłopców.
Zgłoś
Pizkes 2013-11-26, 2:01 5
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem