Nierozumie tej wrzuty ..zwykła robota. Nie każdy ma przywilej siedzieć w cieple i pierdzieć w stołek,
ququa napisał/a:
Nierozumie tej wrzuty ..zwykła robota. Nie każdy ma przywilej siedzieć w cieple i pierdzieć w stołek,
No nie rozumiesz. Peterson mówi, ze to faceci zbudowali cywilizację i bez nich szlag ją trafi. Lewacy go ostatnio mocno tępią i prześladują, m.in za takie stwierdzenia.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Polecam kanał chłopa. Daje nadzieję, że wśród elit umysłowych jeszcze nie każdy jest totalnie sp🤬olony. Jest głosem rozsądku, a jego słowa pomagają facetom na całym świecie.
Matt napisał/a:
Mozna minus piwo.?
jak się nie podoba wystarczy zgłosić

Matt napisał/a:
Mozna minus piwo.?
Można. Wystarczy drugi raz kliknąć w piwo, sprawdź u mnie.
Będziemy zap🤬lać jak woły w brudzie a Juleczka i tak zostawi dla chada bolca śniadego
podpis użytkownika
A c🤬j w dupę wszystkim!
Jak ktoś nie rozumie dlaczego takie filmy są ważne to niech posłucha tego. Dzisiaj w Biedronce rozmawiałem z około 50 letnią kasjerką apropo sikania w pracy i mówię jej że ja nie raz prowadząc lokomotywę muszę to robić do butelki. A ona, maszyniście, zaczyna tłumaczyć że napewno nie bo teraz wszystko jest zautomatyzowane i ja napewno włączam autopilota i idę się wysikać do toalety...w lokomotywie starszej odemnie, z lat 80... ciągnąc 3200 brutto węgla...podczas śnieżycy kiedy maszyna się ślizga....takie mają kobiety w tych czasach pojęcie o pracy mężczyzn.