Dlaczego nie myję rąk po oddaniu moczu??
Bo jeszcze żadna dziewczyna nie zatruła się od robienia mi loda.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja nie myję rąk po oddaniu moczu bo nie sikam sobie po rękach ^^
konto usunięte
2011-02-28, 14:50
michas51 napisał/a:
Bo jeszcze żadna dziewczyna nie zatruła się od robienia mi loda.
Bo żadna Ci nigdy nie robiła
normalny facet w sumie spuszcza się spermą, ale sadolem się jest nie bez przyczyny:P
konto usunięte
2011-02-28, 17:12
W sumie to na dobrą sprawę ja myję przed sikaniem ... ufam mojemu fiutowi ; )) a jaski to się duszą nie trują ; ) )
konto usunięte
2011-02-28, 17:22
Fiuta też nie myjesz?
konto usunięte
2011-02-28, 17:47
bo jeszcze żadna go nie robiła. ...
konto usunięte
2011-02-28, 19:40
mmaarreekk napisał/a:
normalny facet w sumie spuszcza się spermą, ale sadolem się jest nie bez przyczyny:P
raczej chodziło o dotykanie niż o sikanie sobie na dłonie
konto usunięte
2011-02-28, 20:33
Widzę iż tylko jedna osoba zrozumiała przekaz ale nie dziwię się skoro są tu tacy sadyści którzy sikają sobie na ręce...
konto usunięte
2011-02-28, 20:55
jedyną babką, która zrobiła ci loda była ekspedientka w cukierni
konto usunięte
2011-02-28, 21:19
żal mi was... Rozumiem że Bóg się śpieszył żeby zdążyć zbudować świat w 7 dni ale żeby zrobić takie pomyłki jak wy to już lekka przesada
konto usunięte
2011-02-28, 21:19
@dii chciałeś być dowcipny ?
konto usunięte
2011-02-28, 22:25
Mam taką cichą sugestię... mianowicie: najgłośniej "Jeszcze Ci żadna nie robiła" wrzeszczą Ci, którzy sami nie zaznali tej przyjemności. W sensie, że ktoś (szczerze życzę kobiety) wam robił a nie wy komuś. Tego drugiego pewien być nie mogę. Dziękuję, dobranoc.