Dlaczego nie myję rąk po oddaniu moczu??
Bo jeszcze żadna dziewczyna nie zatruła się od robienia mi loda.
Ja nie myję rąk po oddaniu moczu bo nie sikam sobie po rękach ^^
Konto usunięte
2011-02-28, 14:50
michas51 napisał/a:
Bo jeszcze żadna dziewczyna nie zatruła się od robienia mi loda.
Bo żadna Ci nigdy nie robiła
normalny facet w sumie spuszcza się spermą, ale sadolem się jest nie bez przyczyny:P
Konto usunięte
2011-02-28, 17:12
W sumie to na dobrą sprawę ja myję przed sikaniem ... ufam mojemu fiutowi ; )) a jaski to się duszą nie trują ; ) )
Konto usunięte
2011-02-28, 17:22
Fiuta też nie myjesz?
Konto usunięte
2011-02-28, 17:47
bo jeszcze żadna go nie robiła. ...
Konto usunięte
2011-02-28, 19:40
mmaarreekk napisał/a:
normalny facet w sumie spuszcza się spermą, ale sadolem się jest nie bez przyczyny:P
raczej chodziło o dotykanie niż o sikanie sobie na dłonie
Konto usunięte
2011-02-28, 20:33
Widzę iż tylko jedna osoba zrozumiała przekaz ale nie dziwię się skoro są tu tacy sadyści którzy sikają sobie na ręce...
Weź ją teraz jeszcze do kina k🤬a zaproś, j🤬y wdupowłazie.
Konto usunięte
2011-02-28, 20:55
jedyną babką, która zrobiła ci loda była ekspedientka w cukierni
Konto usunięte
2011-02-28, 21:19
żal mi was... Rozumiem że Bóg się śpieszył żeby zdążyć zbudować świat w 7 dni ale żeby zrobić takie pomyłki jak wy to już lekka przesada
Konto usunięte
2011-02-28, 21:19
@dii chciałeś być dowcipny ?
Konto usunięte
2011-02-28, 22:25
Mam taką cichą sugestię... mianowicie: najgłośniej "Jeszcze Ci żadna nie robiła" wrzeszczą Ci, którzy sami nie zaznali tej przyjemności. W sensie, że ktoś (szczerze życzę kobiety) wam robił a nie wy komuś. Tego drugiego pewien być nie mogę. Dziękuję, dobranoc.
Gratulacje. Ale jeżeli któraś k i e d y k o l w i e k Ci robiła to uwierz, że gdyby Cię dorwała, po takim tekście byś już wąchał szyszki zawieszony na c🤬ju w lesie z wyciętymi sutkami i przyszytymi do powiek, zalany wrzącym woskiem... jak taki pajączek.. jeżeli oczywiście miałaby jaja
a jemu chodziło chyba o to, że jak maca swojego małego to je tymi rękami i nie choruje... Człowieku. głowa Ci choruje