Ja p🤬le debile j🤬e, potem się przez takich tylko wkuwiasz na drodze, bo nie wiedzą nic o przepisach. Ja się pytam jak oni testy zdali, laski to chyba dupą i mordą. Ale kolesie to k🤬a chyba kasą od starego. Zagotowałem się, idę po maść...
A Wy mnie krytykujecie, jak piszę, że wg mnie powinna być max trzy podejścia do egzaminu. Potem na drodze sa tacy debile.
Nie ma obowiązku posiadania prawa jazdy.
Nie ma obowiązku posiadania prawa jazdy.
A tam p🤬licie, zadają pewnie po sto pytań, ktoś się machnie i od razu wielka beka
. Chociaż z tymi światłami drogowymi to się zesrałem prawie ze śmiechu

przecież to sie nadaje na zgłoszenie do word o cofnięcie uprawnień dla takich totalnych baranów zanim siebie wyeliminują i kogoś innego kto jest Bogu ducha winny
11:00 "Nie uczą nas na takie zachowanie"
To niech uczą kuwa myślenia a nie schematów.Jak na nauce jazdy, masz wyklepać trasę na pamięć i zdać.
Pajace.
To niech uczą kuwa myślenia a nie schematów.Jak na nauce jazdy, masz wyklepać trasę na pamięć i zdać.
Pajace.
Ten program miał sens jak powstał. Później sie wybitnie sk🤬ił ... 0.o
Wiadukt to nie jest skrzyżowanie! Skrzyżowanie to przecięcie się drug w jednym poziomie.
podpis użytkownika
patorjk.com/text-color-fader/
decode21 napisał/a:
Wiadukt to nie jest skrzyżowanie! Skrzyżowanie to przecięcie się drug w jednym poziomie.
Drug

Cytat:
Skrzyżowanie bezkolizyjne — potoczna nazwa węzła drogowego typu WA. Jest to wielopoziomowe skrzyżowanie lub połączenie dróg, pozbawione połączeń przecinających przeciwbieżny pas ruchu
A potem mamy na sadisticu filmy typu Polskie Drogi.
Nosz k🤬a na jedno pytanie tam nie odpowiedzieć, albo chociaż się zaciąć, to wstyd. A to nawet dzieci z podstawówki wiedzą!
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Nosz k🤬a na jedno pytanie tam nie odpowiedzieć, albo chociaż się zaciąć, to wstyd. A to nawet dzieci z podstawówki wiedzą!
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.

@Sonal
Szczerze to pieprzysz.
Zdałem za 5-tym razem i mógłbym się tłumaczyć dlaczego, ale powiem Ci, że jeżdżę bezpieczniej niż większość Polaków, tym bardziej, że przesiadłem się z 4 na 2 kółka. Nie uważam, że zdanie za 1 razem gwarantuje bycie dobrym kierowcą. Kwestia indywidualna, jak jesteś debilem to i tak prędzej czy później się zabijesz, albo co gorsza kogoś.
Szczerze to pieprzysz.
Zdałem za 5-tym razem i mógłbym się tłumaczyć dlaczego, ale powiem Ci, że jeżdżę bezpieczniej niż większość Polaków, tym bardziej, że przesiadłem się z 4 na 2 kółka. Nie uważam, że zdanie za 1 razem gwarantuje bycie dobrym kierowcą. Kwestia indywidualna, jak jesteś debilem to i tak prędzej czy później się zabijesz, albo co gorsza kogoś.
11:11 "no ciezko, ciezko".. no tak k🤬a lepiej rozjebac lokomotywe i samochod niz kawalek plaastiku... ja p🤬le