Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2017-04-12, 11:29 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dziobak90 2017-04-12, 11:55 32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sonal 2017-04-12, 11:56 9
A Wy mnie krytykujecie, jak piszę, że wg mnie powinna być max trzy podejścia do egzaminu. Potem na drodze sa tacy debile.
Nie ma obowiązku posiadania prawa jazdy.
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-12, 12:08 9
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-12, 12:39
Zgłoś
Kluseczek 2017-04-12, 12:56 5
przecież to sie nadaje na zgłoszenie do word o cofnięcie uprawnień dla takich totalnych baranów zanim siebie wyeliminują i kogoś innego kto jest Bogu ducha winny
Zgłoś
DużaPatelnia 2017-04-12, 14:54 2
11:00 "Nie uczą nas na takie zachowanie"
To niech uczą kuwa myślenia a nie schematów.Jak na nauce jazdy, masz wyklepać trasę na pamięć i zdać.
Pajace.
Zgłoś
grauper 2017-04-12, 15:01 1
Zgłoś
decode21 2017-04-12, 15:08
Wiadukt to nie jest skrzyżowanie! Skrzyżowanie to przecięcie się drug w jednym poziomie.
Zgłoś
JohnMadafaka 2017-04-12, 17:02 5
decode21 napisał/a:

Wiadukt to nie jest skrzyżowanie! Skrzyżowanie to przecięcie się drug w jednym poziomie.

Drug i masz cytat z wikipedii
Cytat:

Skrzyżowanie bezkolizyjne — potoczna nazwa węzła drogowego typu WA. Jest to wielopoziomowe skrzyżowanie lub połączenie dróg, pozbawione połączeń przecinających przeciwbieżny pas ruchu

Zgłoś
Noside 2017-04-12, 17:13 1
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-12, 17:39 1
@Sonal

Szczerze to pieprzysz.
Zdałem za 5-tym razem i mógłbym się tłumaczyć dlaczego, ale powiem Ci, że jeżdżę bezpieczniej niż większość Polaków, tym bardziej, że przesiadłem się z 4 na 2 kółka. Nie uważam, że zdanie za 1 razem gwarantuje bycie dobrym kierowcą. Kwestia indywidualna, jak jesteś debilem to i tak prędzej czy później się zabijesz, albo co gorsza kogoś.
Zgłoś
ssiruuvi 2017-04-12, 17:46
Zgłoś
camson 2017-04-12, 17:46
Gdzie takich debili sieja?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem